dimarts, 1 de gener de 2013

MASSATGES

amb la Marta Vega
mès info: marvati.terapias@gmail.com

La Marta está disponible cada dijous (també ho pot fer un altre dia), cal fer una cita previa enviant un mail a: ecosbcn@gmail.com

Cal ser o fer-se soci/ sòcia. 

***  MASSATGE CALIFORNIÀ  ***


Durada: 1 hora
Inversió: 20€
 
Massatge procedent de la teràpia Gestal, molt relaxant, sensitiu i equilibrador de energies.
Moviments lents i profunds que simulen el moviment del mar.
S' utilitza oli vegetal de primera qualitat i essències
***   MASSATGE AYURVEDA ABHYANGA  ***

Durada: 1h
Inversió: 20€

"De ayur (vida) i de veda (ciència o coneixement), sorgeix la paraula Ayurveda (ciència de la vida) en Sànscrit (antiga llengua de l' Índia).


Les bactèries i virus viuen contínuament dins i fora de nosaltres i solament ens afecten quan s'altera l' harmonia dels elements de la naturalesa i entrem en un estat de desequilibri.

La causa de les petites i grans malalties són les toxines interiors i exteriors que s'acumulen en l'organisme, i bloquegen els nostres sistemes vitals.

Al llarg de la nostra vida ens trobem amb dificultats i obstacles , que ens fan patir, ens desequilibren a nivell emocional i corporal.

La salut física és essencial per poder gaudir plenament del que la vida ens ofereix, i la cura de la salut mental és necessària per poder sentir un estat de plenitud i felicitat.


És un massatge per tot el cos amb oli calent, que ens ajuda a prevenir i guarir desordres del sistema nerviós, alleuja el cansament i l’ estrès, enforteix la vista, millora la circulació, indueix el somni, nodreix la pell i millora el to muscular, millora els problemes d’esquena, prevé l’ envelliment tant extern com intern, afavoreix l’ eliminació de les toxines.

S' utilitzen olis vegetals de primera qualitat i essències

Apte per a tot tipus de persona


***  REFLEXOLOGIA PODAL  ***

Durada: 30 min - Inversió : 15€
Durada 1h - Inversió: 20€

És la pràctica d'estimular punts sobre els peus (zones reflexes) amb massatge i pressió en punts concrets i específics pot alleujar nombroses dolencies:

mal d'esquena
mal de coll
estrenyiment
gastritis
dolors menstruals
asma
cefalea
estats d'ansietat, nerviosisme
insomni


Apte per a tot tipus de persona, nens i embarassades


***  AURICULOTERAPIA  ***


Durada: 30 min aprox
Inversió: 15 €

Estimulació dels punts reflexes de la orella mitjançant acupuntura, indicat per
ansietat per addiccions, ansietat per menjar, dietes, insomni, dolors musculars, dolors en les articulacions, colesterol, etc... S' utilitzen agulles petites especials per a l' orella, llavors i boles magnètiques. Apte per a tot tipus de persona i embarassades

***  PACK REFLEXO + AURICULOTERAPIA  ***

Durada: 1h
Inversió: 28 €

Mentre es realitza el massatge als peus es deixen les agulles posades per a que el desbloqueig dels canals auriculars sigui més ràpid