Pàgines

divendres, 8 de març del 2024

La Nausea Torna a l'atac!!!!

🗓️ Dissabte 09 de Març
🕢 a les 19:30h

EXPERIMENTS AL FORN 2.0
(Música Esperimental Multidisciplinar/Poesia/Visuals/) 




OCCUPIED HEAD
ORQUESTRACIONS DISSONANTS INTERNES 
DLIGHT

Sessió d’improvització lliure entre Occupied Head (Electrónica i acustic) i Orquestracions Dissonants Internes (Saxo alto i theremin). Sessió de pseudosinestèsica llum-só a càrrec de Martí Guillen amb el seu projecte Dlight. 

Occupied Head 
Occupied Head és un projecte de Dieter Mauson que al 2011, va començar el seu nou proyecte en solitari OCCUPIED HEAD. Viu a Hamburg, Alemania i també és membre dels duets: NOSTALGIE ETERNELLE (des de 1986), DELTA-SLEEP-INDUCING PEPTIDE (des de 1989), OPFER DER HINGABE (des de 1989) i 7697 MILES (des de 2016) y del grup SAUERSTOFFF (des de 2017). Fins ara, OCCUPIED HEAD ha fet concerts a Alemania, Suissa, Paisos Baixos, Bélgica, Xile, Perú, Lituània, França i Espanya.

Orquestracions Dissonants Internes 
Duet artístic multidisciplinari que des de l’any 1999 mantenim una lluita activa en el món de la música experimental, la poesia i la imatge.

DLight
Projecte de Martí Guillen enfocat en la relació pseudosinestèsica llum-só. Construeix els seus propis dispositius generant esdeveniments de gran càrrega energètica i poètica.




Entradas: 6

 Més Info: ecosbcn@gmail.com 


#anticfornv #Vallcarca #Barcelona #concerts #Visuals #SomCultura #MusicaEnViu #SomBarri #O.D.I. #Drone #música #livemusic #Poesia #OccupiedHead #Experimental #ElectroAcustica #DLight #LaNauseaRec #Performance #Noise #VideoArt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada