dimecres, 1 de maig del 2013

La Silla Electrónica - 25-05-2013

Aprofitant el cap de setmana àudio visual i experimental a Barcelona amb el festival Loop l'Antic Forn de Vallcarca hem programat la instal·lació anomenada "La Silla Electónica", una video sound performance i video maping a càrrec dels artistes locals Der Entertainer, Santicomic, Jose Prieto & Dayneil Nacamuli.

Inclou l'actuació en directe de Rafa Escuin a partir de les 20:00 hores amb una mostra de la seva creació techno electrònica experimental.

 25-05-2013 L’Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
C/Cambrils 10
Entrada Lliure
Obertura a les 19:00 hores

LA SILLA ELECTRÓNICA
Instalació creada per:
DER ENTERTAINER, SANTICOMIC, JOSE PRIETO & DAYNEIL NACAMULI

Concert a les 20:00 hores
RAFA ESCUIN

---------------------------------------------------

RAFA ESCUIN
Nascut a Barcelona 1978, ha tingut sempre una gran atracció per la música i els instruments musicals, però va ser a finals dels anys noranta, quan va arribar al seu interès per la música electrònica. Aquests ritmes repetitius i sons hipnòtics, van cridar la seva atenció, així com el fet de ser capaç de fer tot el procés musical per si mateix. Tot això ho va allunyar de les bandes de rock en el petit estudi en la seva habitació. Ell va començar a experimentar amb una caixa de ritmes i sintetitzador, sempre amb la idea de ser capaç de reproduir la música que ell va crear en viu. Els seus primers projectes seriosos van ser bandes sonores per als accessos directes i vídeos corporatius per a empreses, on es barregen els elements de la música tradicional amb l'electrònica. Al mateix temps que estava fent produccions experimentals, així com techno, electro ... Després de diversos anys d'experimentació, va crear la seva primera obra amb un concepte, al que va anomenar sohmni, on es va definir un estil que encara es manté. En aquests moments està desenvolupant un concepte en viu amb un so molt més proper a la música techno, utilitzant la combinació de caixa de ritmes, sintetitzador, sampler i un mesclador, sempre interpretat en escena sense cap mena d'ordinador. 


Més info:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada