dissabte, 25 de gener del 2014

HYDRA + HUAN8-02-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euos
No sòcies/socis: 4 Euros

HYDRA + HUAN

*******


HYDRA

El projecte central d'Adrià Bofarull s'alimenta de múltiples fonts (free jazz, electroacústica, hardcore, minimalisme…) per destil•lar peces d'electrònica exploratoria amb un denominador comú: la improvisació.

Tot i la predominança de mostres i gravacions de camp manipulades amb tècniques diverses (el sampler: epicentre del seu anterior projecte Dargelos), a l'espectre sonor d'Hydra i caben també processos de síntesi i manipulacions en temps real d'objectes i instruments.

Utilitza tant, eines de hardware com de software divers, amb el qual configurar sets amb els que toca intuitivament.

Amb els seus projectes en solitari Hydra/Dargelos a tocat en múltiples events destacant: Off Herzios (Valencia), Lem (Barcelona), Experimenta Club (Madrid) Sonar (Barcelona).

L'any 2012 fou artista resident a Gràcia Territori Sonor.
Els seus treballs han aparegut sota llicències obertes a segells com Exp_net, Audiotalaia, Espais netlabel, Hazard, Tecnonucleo.

A participat en els grups/projectes Cràter, Beef, Esquema, Mint 400, Aparato Negro, La estrella de David entre d'altres…i colaborat amb Xavi Tort, Juanjo Lopez, Joan Saura, Huan, Aixónoespànic, Camping.

El concert de l'Antic Forn amb Huan serà la seva segona col•laboració; la primera fou el 2012 en l'àmbit de les Impronit organitzades per Gràcia Territori Sonor.


********
 
 HUAN

Huan es tracta de l’alter ego de Víctor Hurtado, un multi-instrumentalista i productor, membre destacat de l’escena experimental barcelonesa en la qual participa amb múltiples projectes. Ànima creativa del grup de psicodèlia sorollista Qa’a, amb qui ha girat varies vegades per Europa, i que compta amb Hans Joachim Irmler (Faust), Steve Stapleton (Nurse With Wound) o Julian Cope (Head Heritage) entre els seus més ferms recolzadors.

Amb el seu projecte de primitivisme industrializant Huan ha actuat en varios països, amb concerts destacats com al Centre de Creació Contemporània de Barcelona, Sónar Chicago, Terminal a Oakland o al Museu Etnològic de Barcelona i ha realizat nombroses col•laboracions, girant per Estats Units en un projecte conjunt amb Les Aus i com a col•laborador esporàdic amb Nurse With Wound amb qui ha tocat en directe com a membre en el Primavera Sound 2013. També ha treballat en l’àmit de l’art sonor rebent una mención especial Franco G. Maffina per la composició més original en el premi internacional d’art sonor Luigi Russolo 2011.
El passat novembre 2013 va veure la llum el primer fruït de la seva col•laboració amb Jochen Arbeit (Einstürzende Neubauten/ Die Haut), un EP d’edició limitada homònim editat per Màgia Roja.

Enllaços d’interès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada