dissabte, 22 de novembre del 2014

MIQUEL PARERA & MARCOS BERNABÈ + NOISH


Dissabte, 22-11-2014 L'Antic Forn de vallcarca (Bacelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

MIQUEL PARERA & MARCOS BERNABÈ + NOISH

*******

MIQUEL PARERA

Estèticament, el seu principal interès és l’exploració dels límits de l’ego: Fins a quin punt el compositor pot deixar la seva obra lliure, ¬per exemple, mitjançant processos algorítmics o al•leatoris? Ell creu, també, en el so com a mitjà per a trascendir l’experiència, amb la condició de que l’atenció estigui centrada en el so en si mateix.

Tècnicament, explora la relació entre composició/programació i improvisació mitjançant el livecoding amb llenguatges de codi obert.

Ha publicat àlbums en diversos netlabels i col•laborat en diversos projectes, festivals i revistes d’art sonor. Sempre publica sota llicències creative commons. Des del seu web publica reviews d’àlbums electrònics experimentals i realitza un recopil•latori mensual.


********

MARCOS BERNABÈ

Marc Bernabé, format com desenvolupador de programari i artista autodidacta de so influenciat per músics contemporanis com Pierre Schaeffer, Iannis Xenakis, John Cage o Curtis Roads. El seu treball actual se centra en el desenvolupament d'un programari que trenca el so en petites parts i els reordena per nou model d'organització del so.


*******


NOISH

Óscar Martín aka Noish, és un artista sonor electrònic establert des de fa ja un temps a Barcelona. Ferm defensor de l'esperit del programari lliure, desenvolupa les seves pròpies eines per a la síntesi i el processament del so, amb les que dispara ràfegues sonores generades per processos algorísmics i caòtics. Els seus treballs han estat publicats a Free Software Series, Uzusounds, Drone Records i Tecnonucleo, entre d'altres segells, i han estat presentats en directe al llarg d'Europa i Llatinoamèrica. Martín també està darrere de la plataforma de streaming MetaminaFNR i és editor de UrsonateFanzine, una publicació dedicada a l'escena espanyola de la música i el so experimental.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada