dimarts, 18 d’abril del 2017

******************** Qi Gong ********************

MATRÍCULA OBERTA!!

QI GONG 
amb Anna Margenat Arxé
Formada amb Neus Pintat Mateu, el Mestre Gaspar García, el Mestre Yap, a l'Instituto Internacional de Qi Gong amb Jean-Luc Rheim, la Mestre Dr Martine Depondt-Gadet i el monjo Chen Li Sheng i a l'Instituto Qi Gong de Barcelona (Zhineng I)


Cada dimecres 
de les 19:00 a les 20:15

Inversió:
Classe solta: 7€
Mensualidat: 26€/mes (1 día a la setmana)
Es necesari associarse (1€/ any)

inscripcions: ecosbcn@gmail.com

Places limitades!


Perquè és aconsellable practicar Qi Gong (Txi Kung):

En el Txi Kung, tan important és fer correctament els exercicis com l'actitud amb què es practica, perquè la forma correcta seria estant present en el cos, sentint el cos i la ment com una unitat a través del moviment i la respiració.
Es treballa amb la consciència de l’aquí i l’ara.
Segons el monjo del temple del Wu Dang, Chen Li Sheng, Txi Kung és igual a tranquil·litat. Aquesta forma de treballar és la millor manera de calmar la ment i relaxar-nos i ens permetrà escoltar-nos i reconèixer com ens sentim. A partir d'aquí podrem acceptar el que ens passa i decidir si volem canviar a millor.
Per tant el Txi Kung és una tècnica molt efectiva contra l’estrès, l’ansietat i l’angoixa.
Però els alumnes també noten ràpidament una millora en alteracions com el restrenyiment, les migranyes, l’insomni, les digestions pesades, l’asma o el mal d’ossos, per posar alguns exemples.
A nivell emocional el Qi Gong ens ajuda a desbloquejar-nos, poques sessions són suficients per notar que es remouen coses a dins nostre, coses que el Txi Kung fa que sigui més fàcil acceptar i païr. La relació amb el nostre entorn i amb les persones que ens envolten es fa més fàcil.
Tanmateix totes aquestes avantatges no apareixen si no es practica de forma continuada i regular. La pràctica constant fa que amb el temps, l’actitud amb la que practiquem Txi Kung es converteixi en la nostra actitud de vida: serenor, concentració i equilibri.

Sobre mi:
Vaig descobrir el Txi Kung l'any 2007 i des de llavors m'ha ajudat enormement a conèixer-me, a entendre més fàcilment i acceptar el que passa al meu voltant, a créixer. El Txi Kung reforça el cos i fa que tinguem més salut, però també reforça la ment, calmant-la, i l'esperit, que ens fa sentir en pau.

Vaig fer la bàsica a l'Escola Decroly de Barcelona i després el batxillerat a l'Escola Sant Gregori. Soc enginyer agrònom, però vaig treballar pràcticament sempre en el sector de la construcció. El 2011 vaig començar a donar classes de Txi Kung i des del 2014 em dedico exclusivament a la Medicina Tradicional Xinesa (MTX)

M’he format en Txi Kung amb Neus Pintat Mateu, que em va iniciar en aquesta tècnica i filosofia de vida, el Mestre Gaspar García, el Mestre Yap, a l'Instituto Internacional de Qi Gong amb Jean-Luc Rheim, la Mestre Dr Martine Depondt-Gadet i el monjo Chen Li Sheng i a l'Instituto Qi Gong de Barcelona (Zhineng I). Segueixo formant-me en Qi Gong i MTX a l'institut Roger de Llúria amb Ricardo Cordovilla i Carles Garay.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada