diumenge, 8 d’abril del 2018

ANKI TONER




Dissabte, 14 d'Abril 2018
A les 19:30 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros

ANKI TONER

********



Anki Toner
Anki Toner (Barcelona, ​​1964) és músic, comentarista, col·leccionista i estudiós de la part fosca de la relació entre la música i la propietat intel·lectual.

Va ser el vocalista i la cara visible d'Superelvis des de 1986 fins a 1998. Amb aquest grup va editar mitja dotzena d'àlbums. El 1996 el seu CD "Happiness Is Stupid" va ser elegit "millor disc espanyol de l'any" per la revista Rockdelux.

En aquest segle, Anki Toner ha sigut la meitat d'Ankitoner Metamars entre 2006 i 2009 (al costat de Javier Piñango) i de The Ignotoner al 2011 (al costat de Anton Ignorant).

Des de 2005 treballa com File Under Toner, projecte amb el qual explora els límits de la raó en la música. El treball més conegut de File Under Toner és "This Is The End, Beautiful Friend" (2008), que en el seu moment va ser censurat (despenjat d'Internet) per "problemes amb el contingut", encara que afortunadament torna a estar disponible.

El 2015 va presentar el projecte, també en solitari, Anki Toner Reunion Tour amb el que va recuperar la seva faceta de cantant i harmonicista, i va fer un repàs teatralitzat a la seva carrera barrejant tots els projectes anteriors. Des de llavors segueix barrejant tots els seus projectes sense manies (i sense tanta teatralitat).

Des de 1998 dirigeix ​​Hazard Records, segell discogràfic dedicat exclusivament a l'edició d'obres de domini públic.

Ha escrit articles i manifestos, i ha participat en nombrosos actes, conferències, taules rodones, etc., sobre apropiacionisme, propietat intel·lectual i / o drets d'autor. A més ha escrit diversos llibres sobre música.

En les seves estones lliures col·lecciona i de vegades dissenya jocs de taula. Manté una web especialitzada sobre jocs de taula dedicats al ciclisme.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada