dilluns, 28 de gener del 2019

RRAYE + ASENJO/BOFARULL



Dissabte, 09 de Febrer de 2019
Sòcies/Socis: 4 Euros
A les 19:30 hores
No sòcies/socis: 5 Euros (carnet de sòcia, soci inclós)

RRAYEN + ASENJO/BOFARULL

******

RRAYEN




RRayen és el projecte solista de Maia Koenig (Argentina 1987), on a partir d'alguns instruments casolans i reciclats, i una consola Nintendo Gameboy de l'any 89, programa música utilitzant el tracker LSDJ amb el que aconsegueix uns sons primitius d'ona quadrada, sorolls blancs i matisos que es transformen en una marea de sons no convencionals.

Maia, també, treballa per l'empoderament de les dones en el món de la música electrònica i arts digitals i, en aquesta línia, integra el col·lectiu Feminoise, que agrupa 130 dones de tot Llatinoamèrica. En 2016 va fer una gira per diversos països del continent i es va replantejar la necessitat de connectar amb més col·legues de l'escena experimental: "Va sorgir la necessitat de crear un compilat d'obres sonores d'artistes dones, trans, no binàries, de tota Llatinoamèrica amb el segell Sisters Triangla, on vam començar a generar un arxiu i mapa sonor ".
El projecte va derivar en un col·lectiu d'art que promou, difon i uneix a aquestes mateixes persones, pensant en el soroll com a manifest des de totes les arts arreu. "Vam crear directrius, ens gestionem assembleariament, promovem les investigacions sobre cyberfeminisme i tecnofeminisme, donem tallers de formació, festivals per promoure'ns i autogestionar-nos". Actualment estan fent una convocatòria per crear el disc Ruido per l'autonomia dels cossos i per cridar l'atenció sobre la legalització de l'avortament.


******

JESUS ​​ASENJO


Després d'haver passat per diferents formacions musicals i estils tan dispars com el flamenc, Country, la música Africana, Carib i Oriental -sempre a la recerca del coneixement cultural a través de la música- el seu actual enfocament musical se centra en la improvisació lliure i la improvisació conduïda.

La improvisació lliure com la forma més pura de creació, sense més preparatius que el moment, l'instant. L'observació conscient de l'entorn com a font exclusiva d'inspiració.

La improvisació conduïda. Mètode de composició improvisada conjunta amb altres músics, actors, dancers, cantants, improvisadors que sota la direcció d'un altre improvisador, i un codi llenguatge viu i obert creen, en conjunt, peces úniques, irrepetibles, i sobretot tremendament divertides ..



******

ADRIÀ BOFARULL


Els projectes d'Adrià Bofarull tracten conceptes com la hipnosi, la gènesi d'idees i laberints destinats a la destil·lació de peces d'electrònica exploratòria amb un denominador comú: la improvisació. Malgrat el predomini de les mostres i les gravacions de camp manipulades, en el seu espectre sonor també s'adapten processos de síntesi i manipulació en objectes i instruments en temps real. Sempre sentint els límits del seu propi so que ha publicat sota el seu nom o el pseudònim Hydra en etiquetes com Exp_net, Audiotalaia, Espais, Hazard, Tecnonucleo ... Quan toca música en viu, li agrada improvisar pel seu compte o amb altres músics. Durant el 2012 va ser artista resident a Gràcia Territori Sonor. Va guardar al duo Crater al costat del difunt Joan Saura, editant un àlbum homònim el 2013. Anteriorment havia editat 7 àlbums amb el nom de Dargelos on va fer composicions brusques amb una sampler. Ha actuat en festivals i esdeveniments com Off Herzios (València), Lem (Barcelona), Experimenta Club (Madrid), Sonar (Barcelona)..




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada