dissabte, 8 de febrer del 2020

Improvisació amb saxo i ones Martenot


TOMOMI KUBO

 FERRAN BESALDUCH

Improvisació - Saxo/Ones Martenot




Dissabte, 29 de Febrer '20 

a les 19:30 hores



Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros 
(carnet de sòcia, soci inclós)

*******


TOMOMI KUBO
Després de graduar-se al Kunitachi College of Music, Tomomi Kubo va anar a França per estudiar Ondes Martenot al Conservatoire France Boulogne-Billancourt National i es va graduar a l'escola amb el primer premi unànime. Va estudiar l'instrument sota Takashi Harada i Pascale Rousse-Lacordaire. Ha participat en una gran varietat d’activitats, com ara col·laborar amb Orquestra, música de cambra i ballarines contemporànies, així com l’acompanyament a pel·lícules i drames de TV, música comercial de TV. Amb aquestes activitats, tracta de transmetre l’alegria d’Ondes Martenot, un instrument meravellós.


*******


FERRAN BESALDUCH
Després de realitzar una doble carrera entre el jazz i la música clàssica contemporània, en els últims anys aprofundeix en la recerca de noves sonoritats: la improvisació lliure, experimental i intuïtiva. És especialista en els saxos extrems: baix i sopranino.

Actualment, focalitza el treball en el seu trio Freenetics juntament amb el violoncel·lista Joan Antoni Pich i el bateria Pep Mula, coordinant les sessions “freenetiques” que cada mes es fan al Studium de Badalona, també programa i coordina les “Barrilades” sessions d’improvisació lliure de Badalona. És membre del Malaclypse Sax Quartet juntament amb els saxofonistes El Pricto, Agustí Martínez i Liba Villavecchia.

Realitza amb freqüència sessions amb músics nacionals i internacionals, compartint escenari amb artistes com ara Agustí Fernández, Nuno Rebelo, Mats Gustafsson, Pablo Ledesma, Joachim Badenhorst, Núria Andorrà, Jacob Wick, Marc Egea, Josep Lluís Galiana, Avelino Saavedra, Johannes Nästesjö, Laurent Paris, Heddy Boubaker i Discordian Community Ensemble, entre molts d’altres.

Col·labora regularment amb artistes d’altres disciplines com ballarins, escultors, poetes, directors de cinema, a destacar les actuacions amb les ballarines Constanza Brncic i Sonia Sanchez, els poetes Marçal Font i Josep Pedrals, el dibuixant Joma, l’escultor i pintor Sebastià Miralles o el curs de dansa per a músics amb Cesc Gelabert.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada