dimecres, 26 de febrer del 2020

Electrònica amb instruments DIY


MATEO MENA
amb la col·laboració de
ELI GRAS

Música electrònica amb materials cotidians




Divendres, 27 de Març '20 

a les 20:00 hores



Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros 
(carnet de sòcia, soci inclós)

******

MATEO MENA




Mateo Mena és compositor i dissenyador d'instruments musicals electrónics.
Sempre amb la naturalesa com a referent, des de la violència sísmica a la exuberància oceànica, Mena ha creat un univers sonor propi que flueix entre el noise i el impressionisme, construint paisatges electrònics carregats d'energia i d'estructures vibrants i grans atmosferes on melodies orgàniques germinen i es dissolen entre espurneigs
Espais sonors quasi visuals que emergeixen en directe compostos per ones electròniques pures i que conviden a la contemplació, la reflexió i a rendir-se davant de les formes més primitives d'energia i matèria.



******

ELI GRAS


Artista multidisciplinaria, Eli és una persona emprenedora que ha treballat en diversos camps creatius, com l'escriptura i el disseny, a més d'una llarga carrera en la música experimental i underground.
Ella ha llançat àlbums a través de La Olla Express Records: “Duplicat”, “Polo”, “Baranda”, and “El Avión”, “Obmuz” (Dude Tapes) i ha treballat en col•laboració amb artistes com Alain Wergifosse (Geometrik ). Ella també ha aparegut en nombroses compilacions en les etiquetes Classwar karaoke, Ego Twister, Monster K7, Espais Netlabel, Nereida prod ...
Musicalment, ha recorregut un llarg camí des de l’experimental fins a l’electropop, a través de la música grega, el minimalisme, el folk, coral, funk i electrònica lliures. Ella és un membre a temps complet dels seus instruments inventats i també treballa en duets amb Truna, Motor Combo, Pelayo Arrizabalaga, entre d'altres, també ha treballat en projectes en solitari "UNPOP" i com artista de so. Ella és la directora del festival de música NoNoLogic, i la fundadora de la Olla Express.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada