dimecres, 8 de desembre del 2021

Vola amb ANTITERRA i la seva impro lliure

L'Adrià Bofarull tanca l'any acompanyat de l'Oriol Roca i el Jaime L. Pantaleón amb el projecte ANTITERRA

🗓️ Dissabte 18 de Desembre (Reserva prèvia)
🕢 a les 19:30h

ANTITERRA 
(Improvisació Lliure) 




ANTITERRA

Antiterra és un trio d'improvisació lliure forma per el Jaime L.Pantaleón, l'Oriol Roca i l'Adrià Bofarull, tres músics de llarg recorregut rodats en múltiples aventures. 
L'Oriol Roca és un reconegut bateria versàtil i polivalent provinent de l'escena del jazz i la improvisació, sempre sorprenent i detallista tant amb el seu propi trio com en qualsevol de les seves incomptables col·laboracions. 
La guitarra d'en Jaime L. Pantaleón ha sigut part essencial de l'escena post-rock e improvisadora de Barcelona. Involucrat en múltiples projectes, fou guitarrista del grup 12twelve, actualment ho és de Gambardella, Rebuig i també en solitari on desenvolupa la seva faceta més electrònica. 
L'Adrià Bofarull crea textures electròniques en solitari o en col·laboració amb altres músics sempre girant al voltant de la improvisació. Sota el seu nom o darrere de múltiples àlies (Dargelos, Hydra, The Auroch...) La seva única publicació recull un directe en el ja mític Màgia Roja de Barcelona. El directe fou el territori natural on es desenvolupà aquest projecte aturat com tantes coses per la pandèmia del covid-19. El so d'Antiterra es nodreix de la tensió establerta entre les teranyines percutives, l'electricitat desbocada de la guitarra elèctrica i l'electrònica esmolada. Racons inquietantment afables, girs imprevisibles, passatges en flames... 

Jaime L. Pantaleón: Guitarra
Oriol Roca: Bateria
Adrià Bofarull: Electrònica


Entradas: 5(Carnet de sòcia/i inclós)
Reserva prèvia: 
ecosbcn@gmail.com 

Cal ser o fer-se soci/ sòcia (1€ quota anual) 


Plaçes limitades a 20 persones. 
Cal fer reserva prèvia donant 
nom i nº de contacte 
Gel hidroalcohòlic al entrar en el espai
Ús obligatori de mascareta 
Puntualitat 




#anticfornv #Vallcarca #Barcelona #concerts #Antiterra #SomCultura #MusicaEnViu #SomBarri #musicaexperimental #AdriaBofarull #música #electronicmusic #OriolRoca #livemusic #Impro #JaimePantaleon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada