dilluns, 18 de setembre del 2023

Comencem temporada!!!!!

Passat l’estiu retornem al Forn amb nova temporada carregada amb il·lusió, energia i una oferta cultural que, esperem, sigui de la vostre completa satisfacció; sense oblidar-nos de les nostres sessions de teràpies i ioga per el benestar, tant de la ment com del cos.

També, voldriem recordar que tota persona que tingui inquietuts o ganes d’involucrar-se en el projecte de L’Antic Forn, només cal que contacti amb nosltres a través del mail (ecosbcn@gmail.com)


🗓️ Divendres 6 d'Octubre
🕢 a les 20:00h

LEUCLUS
(Poesia Musicada) 




LEUCLUS
LEUCLUS o "L'Aliança Tarkampa-Minimíssima" pretén crear versos i sonoritats per ser viscudes en performances poètico-musicals amb la idea dels antics trobadors, que feien poesia per a ser escoltada més que no pas llegida. Els trobadors entenien el "trobar leu" com una forma planera, senzilla i propera de crear, per oposició al "trobar clus", més aspre, tancat i amb una certa dificultat de comprensió. LEU i CLUS conviuen en aquest projecte i l'alimenten fent-lo avançar cap a horitzons desconeguts. 

 Gerard Diaz
(La companyia Minimissima)
poesia i veu & contrabaix 

Violeta Albareda
(AllianZa)
violí
 
Riccardo Massari Spiritini
(Tarkampa)
tarcordium, gong, moog i veu


Entradas: 6

 Més Info: ecosbcn@gmail.com 


#anticfornv #Vallcarca #Barcelona #concerts #experimental #SomCultura #MusicaEnViu #SomBarri #GerardDiaz #VioletaAlbareda #música #livemusic #Poesia #MassariSpiritini #Tarcodium #Minimissima #AllianZa #Tarkampa #Rapsoda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada