dimecres, 2 d’octubre del 2024

Primer dissabte d'experimentació al Forn

🗓️ Dissabte 12 d'Octubre
🕢 a les 19:30h



BARBARA  TOGANDER 
MICAELA  TROMBINI
(Impro/Codig/Pick Up's) 


BARBARA TOGANDER
El Artista vocal, tornamesista, improvisadora, compositora i artista sonora nascuda a Uddevall, Suecia. Radicada a Barcelona, ha viscut 40 anys a Argentina on es va formar en el jazz amb el baix elèctric. Després d'una intensa activitat en l'escena de jazz porteño, es va interessar per la música experimental i la improvisació lliure on profunditza en les possibilitats sonores de la veu, els pick up's i l'electrònica. El seu set és un collage sonor compost per una veu, dos plats i electrònica.

Aquest solo set ve de l'exploració de les similituds i possibles interaccions entre les tres fonts sonores que s'interrompen, confonen constantment entreteixint una sort de calidoscopi sònic distòpic. Un univers on cada so manipulat, cada paraula des/composta es resignifica creant una poesia sonica atzarosa i personal.


MICAELA TROMBINI
Artista sonora i educadora. En el seu treball utilitza tècniques de livecoding i noise algorítmic experimental, desenvolupa els seus propis instruments i interfaces sonores a partir de còdigs, el que li atorga flexibilitat i improvisació en les seves presentacions en viu. Transforma el soroll en una forma d'art, oferint experiències auditives immersives desafiant les convencions tradicionals de la música. 

 La performance resulta d'un diàleg continu i dinàmic amb la màquina, en el que els algoritmes s'executen i es reescriuen en temps real. Aquest procés d'interacció permet la creació de paisatges sonors. Textures i capes de soroll sofisticades. La capacitat de modificar i adaptar els algoritmes de manera instantània resulta en una experiència auditiva impredictible , transformant l'espai en un camp d'exploració sonora única



Entradas: 6

 Més Info: ecosbcn@gmail.com 


#anticfornv #Vallcarca #Barcelona #concerts #SomCultura #MusicaEnViu #SomBarri #BarbaraTogander #MicaelaTrombini #música #livemusic #Livecoding #Experimental #Pickups 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada