dilluns, 4 de març del 2013

ACOUSTIC GUIRI EXPLOSION


9-03-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Contribució: 3 Euros
Cal fer-se soci

ACOUSTIC GUIRI EXPLOSION

Grup de formació recent, Acustic Guiri Explosion és un quartet semi-acústic de "jazz manouche" que té el seu principal inspiració en una música d'arrels europees, amb un marcat aire swing. 
El "jazz manouche" fusiona el "swing" i el "bip bop" provinents de les costes nord-americanes amb les càlides i acolorides melodies centre-europees tot barrejades amb la tradició musical dels gipsy balcànics. El grup intenta recuperar l'espontaneïtat del guitarrista Django Reinhardt amb la finalitat de recrear un jazz directe, melòdic i amb una varietat d'estils que abasten des del swing fins la bossa nova i el Klezmer, passant pel Rythm and Blues, el Rock and Roll .

El repertori recorre "stàndards" i composicions de Django Reinhardt i Stephan Grapelli. A més d'algunes composicions pròpies (Joelle Swing, My baby 's Face), la formació pren també com a referència a músics tan eclèctics com Bireli Lagrene (Fiso Place), Stochelo Rosenberg (Bossa Daurat), Kenny Burrel (Midnight Blue), Angelo Debarre (Caravan ) o Richard Galliano (La Foule). 

Des del seu naixement, l'abril de 2009, s'ha presentat al festival Buskers de Barcelona, al festival "Django L'H", en llocs com el Macondo Bar, l’Electric Bar, Pipa Club, Salamandra i el Centre Cultural Barradas entre d’altres, a més de presenciar en diversos centres cívics i actuacions privades 


Josselin Conté Guitarra – Solista y rítmica 
Pierre Arnaud-Bourhis Guitarra – Solista y rítmica 
Mattia Schirosa Acordeó 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada