dimarts, 2 d’abril del 2013

CONCERT: THAT CROONER FROM NOWHERE + DON MALFON (06-04-2013)



06-04-2012 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
C/Cambrils 10
A les 19:00 hores
Entrada Socis: 3 Euros
Entrada no socis: 4 Euros

THAT CROONER FROM NOWHERE + DON MALFON



THAT CROONER FROM NOWHERE 
THAT CROONER FROM NOWHERE és un dels diversos projectes del músic autodidacta Al Da Tosta, fanàtic de la musica a temps complet, responsable d’un netlabel, plagiador expert i fundador de Mastertoaster Recordings. 
Aquest projecte està fortament inspirat en la música a capella, beatboxing i altres tècniques de sobregrabación però també obert al vocal sampling i l'ús de l'electrònica com un mitjà d'aquesta bogeria vocal.

Més info::


DON MALFON 
Sota el nom de DON MALFON s'amaga Alfonso Muñoz (Barcelona, 1978), saxofonista principalment de formació autodidacta, la seva experiència acadèmica l'ha realitzat a l'Escola Nacional d'Art (l'Havana, Cuba) especialitzant-se en interpretació, sota la tutela dels mestres Orlando Sánchez (Cuba Jazz), Javier Zalva i Elvira Fonts. La seva experiència actual prové d'interpretar en diverses agrupacions, al costat de saxofonistes de gran trajectòria com Liba Villavecchia, Tom Chant, Agustí Martínez, entre d'altres. 
Es dedica a diversos saxofons (baríton, alt i soprano) i interpreta de manera regular amb Filthy Habits Ensemble (conjunt dedicat a la música instrumental de Frank Zappa), Planeta Imaginari (editat en Cuneiform Records), BIB (Banda d'improvisadors de Barcelona) , IED8 (Free Jazz i Improvisació lliure), October Equus (Rock, Contemporània) entre d'altres. 
Amb aquestes agrupacions ha figurat en diferents festivals de jazz, rock, i improvisació lliure a Europa i Llatinoamèrica: LEM Festival (Barcelona), Festival de Jazz de Siguenza (Guadalajara), Festival de Jazz de Madrid, Festival de Jazz de Terrassa, Festival de Jazz de Vic, Jazz Atac (Tàrrega), Zappanale Festival (Alemanya), Festival Internacional de Improvisació furta Cordel 2011 (Barcelona), Freak Sow Festival (Alemanya), Festival Zappamundo (Lisboa), entre d'altres. 
Actualment es manté actiu en l'escena d'improvisació lliure de Barcelona, interpretant de manera regular en diferents sales de la ciutat. També grava freqüentment per Discordian Records, una Net Label de Barcelona dedicada a la publicació de músiques arriscades o d'avantguarda.

Don Malfon ,saxo
Bassily ,baix
Jonathan Muñoz ,bateria
Més info:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada