dilluns, 28 d’octubre del 2013

JOSE + + CrO2 (9-11-2013)



Dissabte, 9-11-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

JOSE + +  CrO2

*********


JOSE +

El treball de José+ sempre gira al voltant del pensament subconscent.

"Reflexe Podrit" és la peça conceptual que presentarà al Forn i és una recreació utilitzant el so com a vehicle del pensament subconscient envers el tema de la mort. Pero no reflexionant sobre el tema tal qual, si no la mort tal i com l’han inculcat a la ment la societat, les religions, etc, etc...

Als seus directes sempre treballa amb "Hipnosia", un vídeo-artista amb molta experiència i uns treballs magnifics envers el vídeo que va llençant peces de vídeo i efectes en directe, seguint el tò del so.



CrO2

CrO2 neix l’any 2006 a Barcelona quan l'artista Andreu Latorre i el músic Jordi Farreras comencen a experimentar amb sons i sorolls, de nit.

A partir de la improvisació i de l’espontaneitat, la música de CrO2 sorgeix de la manipulació de tot tipus de mostres que acaben creant una nova dimensió sonora.
Música projectiva que revela i estimula sensacions interiors diferents a cada escolta i per a cada persona, i que queda fixada en els treballs que es poden descarregar gratuïtament al Bandcamp del grup.

Més endavant, aquest treball s’aplica també a la imatge, partint de fotografies i clips que transformats i descontextualizats prenen nous significats, i que són projectats en directe.
Al llarg de 2011 i 2012, CrO2 comença tot un seguit de concerts que apropen aquesta experiència al públic a temps real, amb l'acompanyament d'imatges, i que culmina amb l'actuació el Dispositu LEM, a l'octubre de 2012.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada