dijous, 28 de novembre del 2013

ANKI TONER + MARK CUNNINGHAM (13-12-2013)


13-12-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

ANKI TONER + MARK CUNNINGHAM

********

 ANKI TONER

Anki Toner ( Barcelona, 1964 ) és músic, comentarista, col · leccionista i estudiós de la part fosca de la relació entre música i propietat intel·lectual. És conegut principalment per la seva tasca al capdavant de Superelvis ( grup del qual va ser cantant, harmònica i lletrista entre 1986 i 1998 ) o de HAZARD RECORDS ( segell discogràfic dedicat exclusivament a l'edició d'obres de domini públic ).

FILE UNDER TONER és el projecte sota el qual Anki explora els límits de la raó en música. Ja van mitja dotzena de discos amb aquest projecte, i algunes anècdotes divertides.
Aquest dissabte ens presentarà una performance dins de la sèrie de concerts The End desenvolupats a partir del cd " This Is The End , Beautiful Friend " ( Hazard Records, 2008 ), disc que en el seu moment va ser censurat ( despenjat d'Internet) per "problemes amb el contingut", encara que afortunadament torna a estar disponible al web del seu autor. 



********


MARK CUNNINGHAM

Músic de llarga carrera des de la no-wave (Mars) als seus actuals treballs, tant en solitari com amb Raeo, pròxims a l'ambient i l'electrònica amb ressons de jazz.

Trompetas al Forn
Un concert de trompetes naturals i cremades a mans de’n Mark Cunningham (Mars,Convolution, Raeo, Bèstia Ferida…) elaborat expressament per a l’ocasió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada