dissabte, 7 de desembre del 2013

Nick Prescott - (Bluegrass), amb artistas convidats (14-12-2013)

El bluegrass és un estil musical, inclòs en el country que, a la primera meitat del segle XX, es va conèixer com hillbilly. Té les seves arrels últimes en la música tradicional de Anglaterra, Irlanda i Escòcia, portada pels immigrants de les Illes Britàniques a la regió dels Apalatxes, encara que va sofrir també influències d'estils musicals afroamericans, principalment el jazz i el blues.


14-12-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:30 hores
Sòcies / Socis: 3 Euros
No sòcias / socis: 4 Euros

NICK PRESCOTT & FRIENDS

Nick Prescott es un músic y DJ d'Escòcia i resident a Barcelona que toca bluegrass amb la mandolina.

Fa quatre anys va formar el grup de bluegrass “Tin Horn Hank”, a Barcelona, per a començar a tocar sol, temps després, sota el seu propi nom.

Setmanalment participa en sessions de cant de música folk i poesia a Gràcia, de músiques provinent de diversos llocs com ara, Escocia, Irlanda, Anglaterra, Canadà, Catalunya, .....

Part d’aquest grup estarà aquest dissabte com a convidats completant una vespreda de música folk provinent d’arreu del món.

També actua sota el nom de Halsen One, amb músiques el·lectrònicas, i es fundador de la companyia Sienta la Cabeza, amb la que ha actuat como DJ en nombrosos països i festivals.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada