divendres, 3 de gener del 2014

ABOVE THE TREE + ZOZOBRA (12-01-2014)


12-01-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

ABOVE THE TREE + ZOZOBRA

**********


ABOVE THE TREE
Above The Tree és un dels músics italians més singular i misterios del nou mil • lenni, un músic que desafia la definició com a tal.
És el projecte musical de Marco Bernacchia, que va començar a experimentar amb la música des de la infància, en la qual estudiava clàssica. Ràpidament es va allunyar d'aquestes tendències per experimentar en la fabricació de insrumentos i sons. Les seves cançons el seu basen en la repetició de percussions i esquinçats creats amb la seva guitarra i filtrats a través de diferents aparells electrònics.



*********


ZOZOBRA
Quan veus a gent tocant i fent sons amb coses de vegades t'agrada més i altres vegades menys, però és la minoria dels cops quan ets sobtadament conscient que tens El Talent davant teu. Zozobra és un altre nom d'un home amb molts altres noms i que utilitza la seva veu, altres veus alienes convenientment expropiades i reproduïdes, una guitarra, un piano enrotllable i el que se li passi, perquè cada vegada que Zozobra es neguiteja, ho fa d'una manera diferent i no repetible, entre els seus rampells de dents serrades, tornades que mai es desenvolupen del tot i aquesta genialitat que, o la tens o et fots perquè no es pot aprendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada