diumenge, 19 de gener del 2014

L'EXERCIT D'ISLÀNDIA + UN TAL PERE (25-01-2014)



25-01-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

L'EXERCIT D'ISLÀNDIA + UN TAL PERE

*********



L’EXERCIT D’ISLÀNDIA
L´Exèrcit d´Islàndia, és grup d'indie-rock amb tocs de folk format a principis de 2011.

De les cendres de tres bandes egarenques de tall alternatiu, neix L'Exèrcit d'Islàndia a finals de 2009. David Amat, Raúl Barbero, Jordi Ibáñez i Rubén Martínez aglutinen les seves influències (pop britànic, rock americà, folk psicodèlic català...) en unes primeres composicions que de seguida enregistren per penjar al seu Myspace.

Mesos després van aconseguir arribar fins a la semifinal del concurs sona9, amb actuacions a Razzmattazz 3 i a la plaça de la catedral a Barcelona dins el nucli del BAM.

Durant l'any següent el grup ha anat alternant concerts acústics i elèctrics per diverses sales i festivals per terres catalanes. Darrerament han gravat el seu primer cd, l'autoeditat 'El Regne Mineral'.



**********
  
UN TAL PERE
"Si no estem preparats per cometre errors, mai serem capaços de generar quelcom original" i amb aquesta idea de Ken Robinson al cap, Un tal Pere ens mostra 11 cançons que defineixen el seu present, ple de canvis, decisions, somnis i somriures. Cal inventar-se el final de les pel•lícules, cal buscar llocs sense cobertura i veure sortir el sol. Calen cançons que acompanyin el canvi.

Buscant la naturalitat, "Un nou somriure" (Temps Record, 2013) convida a ser escoltat deixant-se portar a un imaginari on les taronges poden ser sols, les galetes tenen forma de llibertat i el moment present, ara, és defineix per la necessitat de replantejar el que ens envolta.

Josep Rovira (bateria) i Cristina Vallribera (veus i violí), col•laboren per primer cop amb el cantautor, donant als directes versatilitat i fent que "Un nou somriure" tingui més colors.

Si no t'agrada la distància entre tu i el que fas, Un tal Pere et proposa canviar des del somriure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada