dissabte, 1 de febrer del 2014

TALLER DE PRIMERS AUXILIS AMB FLORS DE BACH

Impartit per la Natalia Tosco, facilitadora del Sistema Bach i tècniques psico-homeopàtiques

Dissabte 22 de Febrer 

de 12:00 a 14:00 hores

Donació minima:
20€ per a socis/ sòcies 
25€ no sòcies/ socis

Matricula oberta 
Inscripció:  
ecosbcn@gmail.com 


Aquest taller està pensat per a tota aquella persona major de 18 anys que vulgui aprendre l'ús de les essències florals per al seu ús personal i familiar.

La proposta del taller és realitzar una Introducció a les flors de Bach començant per la seva fórmula de rescat (Rescue Remedy), que s'utilitza en cas d'emergència o crisi. De la mateixa manera que tenim una farmaciola per quan ens fem mal o estem malalts, les Flors de Bach són una farmaciola emocional per quan ens quedem bloquejats en l’ennuig, la gelosia, la vergonya, la impaciència, les pors, la ràbia...

El material està inclòs en el taller. Treballarem amb les 38 flors essencials originals. Cada alumne podrà fer el seu preparat floral i es portarà el tractament personalitzat de 15 dies per prendre a casa.

Els remeis florals del Dr. Edward Bach conformen un sistema de coneixement i maneig de les emocions. El plantejament d'aquest mètode de treball és identificar què emoció o emocions subjeuen o acompanyen a la nostra alteració de la salut. Identificada l'emoció, usem l'essència floral específica, que ens conduirà a un reequilibri de la salut.

Edward Bach era un metge anglès del segle passat que es va obstinar en desenvolupar un sistema d'ajuda simple, basat en els principis de la naturalesa i de l'observació del comportament humà. La filosofia que porta implícita la seva forma de treball és una comprensió holística de l'ésser humà, una concepció vitalista on el símptoma té un per a què, un sentit, un senyal que ens indica alguna cosa que aprendre.

Més informació sobre les Flors de Bach (+)


Temari:

Salut/malatia
Educació sanitària
Principi vitalista
Grups d'emocions
Quines són les flors de Bach i la seva emoció corresponet.


Ús

Les flors de Bach són 100% naturals i poden ser utilitzades amb èxit en nens, adults i dones embarassades. Són totalment segures i inofensives. No tenen efectes secundaris, no es pot caure mai en una sobredosi i no són addictives. Poden ser utilitzades conjuntament amb una altra medicació i/o altres formes de tractament incloent la homeopatia sense interferència.


El remei Rescue de Flors de Bach o primers auxilis

El remei de primers auxilis ('Bach rescue remedy') ajuda, respectivament, a deixar de preocupar-se i a augmentar la confiança en un mateix. Pot ser utilitzat amb èxit en els moments crítics i puntuals de gran estrès, pànic total, d'ansietat severa... en resum, en totes les situacions en les quals aquestes emocions s'apoderen d'un. És una solució eficaç en situacions d'estrès emocional i puntual.


Altres temes a desenvolupar en propers tallers

* Les Flors de Bach i els nens * TDAH/Trastorn de Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat * Pubertat * Estrès pels exàmens * Autisme * El divorci i els nens * Depressió en l'adolescència * El plor en bebès * Assetjament escolar * Nens maltractats * Fer pis en el llit/Enuresis

* Les Flors de Bach i les dones * Aprimar-se * Quedar-se embarassada * Menopausa * Embaràs * Síndrome premenstrual

* Les Flors de Bach i la depressió * Depressió general * Bipolaritat * Mort d'un esser estimat * Depressió postpart * Trastorn Afectiu Estacional

* Les Flors de Bach i l'estrès * Estrès general * Hiperventilació * Síndrome de burnout * Divorci * TDA - problemes de concentració * Mal de cap - migranya * TDAH en adults * Hipersensibilitat

* Les Flors de Bach i la por * Ansietat * Por a volar * Pànic * Por a l'amor * Por al fracàs * Por a l'abandonament

* Les Flors de Bach i les addiccions * Deixar de fumar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada