dilluns, 10 de març del 2014

MC TRACHIOTOMY + ANATOMIA HUMANA DESMONTABLE + AGNES PE Dj


21-03-2014 L'Antic Forn de ValLcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

MC TRACHIOTOMY + ANATOMIA HUMANA DESMONTABLE + AGNES PE Dj

******* 


MC TRACHIOTOMY

MC Trachiotomy és un músic de l'underground de New Orleans que ha establert moltes col • laboracions eclèctiques en la seva fusió de rock aspre, soul, hip hop experimental i un background de collages sonors molt estimulants.

MC Trachiotomy és un collage de bogeria rara, destaca per la producció drunkenesque i lletres críptiques. Es defineix la seva música cavall entre el rap, spoken-word i la psicodèlia. És l'equivalent musical d'un huracà.


********



AGNÈS PE

Agnès Pe és una catalana (de la ciutat de Lleida) que treballa i viu del que pot com qualsevol bona persona. Però a diferència de «qualsevol» persona, ella es diferencia per estimar amb bogeria tot el que s'engloba dins de la MUSICA CONCRETA i derivats: Experimental, Noise, Drone, acusmàtica, Harsh Noise, etc. El seu mètode autodidacta no li ha estat cap inconveniente per descobrir molts instruments i per «inventar» els seus propis instruments amb objectes o coses, que no estan concebuts com «instruments”.


*********



ANATOMIA HUMANA DESMONTABLE

Techno fet des de l'estómac, en plena digestió, incloent la seva porció de bilis i les seves estones de calma. Recorden allò de ballar amb els ulls plens de llàgrimes?, Doncs oblidin. Ara el que toca és ballar (o escoltar) amb els genitals lleugerament de corbata i ganyota de sorpresa. Excel • lentment pertorbador. (Alfredo Arnaiz)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada