dimarts, 4 de març del 2014

ORIOL ROSELL + MARY X (15-03-2014)


15-04-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

ORIOL ROSELL + MARY X

********

MARY X
"Sergio Sánchez aka Jazznoize va començar a gravar material a principis de 2005, sempre de manera molt intuïtiva, encara que al principi les influències de Merzbow o Whitehouse eren més que evidents. A poc a poc ha anat depurant els sons i el seu tractament, construint un projecte eclèctic que transita a través de diferents terrenys dins de les músiques arriscades, utilitzant enregistraments de camp, tècniques de loop, sampler, errors sonors o l'alentiment dels sons com el exemple més pur de transformació del medi acústic que ens envolta ".

El seu nou projecte Mary X rendeix tribut a la pel • lícula Eraserhead de David Lynch.
Projecte que navega en el noise, el dark ambient, els sons fabrils i industrials i l'abrasió claustrofòbica de les imatges de Lynch d’ aquesta pel • lícula de culte. Una banda sonora alternativa d’Eraserhead.


*******



ORIOL ROSELL
Oriol Rosell (n.1972) és un compositor de música electrònica autodidacta que viu i treballa a Barcelona. Va començar a produir música autònoma en 2009, després de més d'una dècada es va centrar en bandes sonores per dansa contemporània i teatre. Ha tocat a tot Europa i Amèrica del Sud, al costat de companyies com Teatre Lliure, Lanónima Imperial, Àngels Margarit / Mudances o Roger Bernat / General Elèctrica, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada