dimecres, 2 d’abril del 2014

HAQNI AND THE BANDZ + THE SOFTCORES



12-04-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

HAQNI AND THE BANDZ + THE SOFTCORES

********


THE SOFTCORES
The Softcores és una banda internacional de rock anti-rocker ubicada a Barcelona. El seu estil és un còctel cru de new wave / post punk / garage rock orquestrats per només una guitarra, un baix i una bateria, però els resultats disten molt del que un s’esperaria. El so refrescant sorprèn amb els seus girs rítmics i canvis estridents. Les lletres plenes d’ironia i sarcasme es presenten amb un estil vocal molt personal, que pot passar de murmuris i melodies dolces a ràfegues a plena veu en els moments àlgids.


********


HAQNI AND THE BANDZ
Haqni & the Bandz. és una banda de Pop/Rock formada al 2008 a Jakarta on s’hi està fins a mitjans del 2011. La segona meitat del 2011 la banda es trasllada a Calella (Barcelona ),on continuen amb formació nova, excepte l’”alma mater”, la Haqni (compositora,lletrista,cantant,i guitarrista ).Un cop aquí comença l'interes per la cultura i la llengua del nostre país, i és així quant comencen a formar part del repertori temes escrits en català. En Ra ( percussionista i coros), segon d'abord, és el que, juntament amb Carlos Lopez ( guitarra solista ) i dos musics ocasionals més, conformen la banda. La nostra música va dirigida a tota mena de públic.
Els nostres temes van: des de temes propis a versions tipus ( Avril Lavigne, Jewel, Tracy Chapman, Phil Collins, etc... ) per posar un exemple.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada