dimarts, 8 d’abril del 2014

MON FEIJOO + BLAU URDIN BLUE


26-04-2014 L'Antic Fornde Vallcarca (Barcelona)
a les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

MON FEIJOO + BLAU URDIN BLUE

*********


MON FEIJOO
Mon Feijóo, cantant i compositora nascuda a Ourense, establerta a Barcelona però autoanomenada ciutadana del món, fusiona diversos estils que van des del rock al funk passant per altres rareses. En els seus directes inclou algunes versions personalitzades de grups com DORIAN, MECANO o IRON MAIDEN entre d'altres.
Després de passar per uns quants grups (va ser cantant de Mr Mania, un grup que fusionava l'electrònica amb les guitarres distorsionades) i col • laborar amb altres, es va decidir a crear el seu propi projecte amb un repertori creat íntegrament per ella, com a resultat ha publicat dos treballs " Mi primer pan" amb col • laboracions de luxe i "Acusticóo" gravat a guitarra i veu per ella mateixa.


********


BLAU URDIN BLUE
Vinculada a la música des de sempre , tant en l'àmbit familiar com en l'escolar i fins i tot en el laboral .
Molt aficionada a la guitarra d'acompanyament, gràcies a lo qual ha pogut participar en un grup de dones format per Aurora Beltrán anomenat " Belladona " al Bar Katiuska , i en algun altre local amb cançons pròpies a Burlada .
Va participar en un projecte anomenat Dona Cançó , on la va veure néixer com a cantautora . També va formar part de la I marató de cantautors dels països catalans compartint escenari amb músics com Cesk Freixas , Mon Feijoó , Jordi Gomara , Xavi eruga , Antonio Garcia,... .
Gràcies a Blau Urdin Blue , ha pogut combinar , satisfactòriament , la seva afició a la guitarra i les lletres de les seves cançons que expressen emocions , records i vivències personals
En aquest temps ha creat un repertori molt personal i intimista que reflecteix la seva manera de ser i de sentir, de forma natural , fresca i amb un toc divertit . A l'escenari és una persona , senzilla i natural amb una frescor inigualable i amant dels directes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada