dilluns, 23 de juny del 2014

Bro Fest 2014



28-06-2014 BRO FEST II - L'Anatic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 18:00 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros

RAN RAN RAN + THE MISSING LEECH + NAMINA + BILLY PILGRIM + SAM DESTRAL

********


NAMINA
Nascuda a Barcelona, de pare català i mare brasilera, ha viscut des de petita la riquesa musical dels dos continents. Sobretot per la musicalitat de la "mama", que per cada paraula té una cançó.
Composa cançons des dels tretze anys, però és als setze quan comença a fer les primeres actuacions en directe amb formacions pròpies
El projecte Namina (en solitari ) proposa un repertori que consta en la seva majoria de cançons pròpies en català, portuguès i anglès, però on també hi tenen cabuda versions de diferents gèneres en d'altres llengües. Aquest repertori ha introduït recentment una altre de les seves passions, la poesia, tant musicada com recitada.
El denominador comú de tant eclecticisme és la interpretació, on s'estableix un diàleg íntim i despullat amb el públic. Les diverses llengües es combinen amb naturalitat gràcies a les arrels mestisses de Namina.




********


THE MISSING LEECH
The Missing Leech (St Joan de Vilatorrada)- The Missing Leech és l'alter ego de Maurici Ribera, cantautor de Sant Joan de Vilatorrada que pràctica l'antifolk i folk punk amb temes sovint de sonoritat indie. Amb un gran bagatge després de més de 310 concerts, ha tocat en dues ocasions al Primavera Sound (edicions 2008 i 2011) i ha realitzat gires per Europa i Nova York, on va participar al festival d’antifolk del Sidewalk Cafè., Nova Zelanda, Canadà...A més a més ha fet de teloner de: Daniel Johnston, The Wave Pictures, Toby Goodshank, Robert Scott, Patrick Fitzgerald, Chris Knox i Simon Finn.

 
*********


RAN RAN RAN
Sóc Ferran Baucells, des de l'any 2002 autoedito les meves cançons i toco en grups, el més conegut Tired Hippo (dos discos gravats i produïts per Arnau Vallvé (Manel), Altaveu, Bilborock, quatre cops semifinalistes al proyecto demo). Un cop acabats aquests projectes em vaig plantejar donar-li un gir a tot el que havia fet fins ara i després d'un temps de descans i reflexió, em va inspirar el descobrir els llibres de poemes que havia publicat el germà del meu besavi i la seva figura en el moviment cultural i social de finals del segle xix, ara oblidada. Partint d'aquí amb el Jordi Farreras hem engegat un nou projecte, Ran Ran Ran, electro-folk.


*******


BILLY PILGRIM
Billy Pilgrim ben bé ja no sap ni qui és ni què toca. De vegades, es decanta per la cançó protesta i, en d’altres moments, per les progressions instrumentals i, molt sovint, pel desordre més desastrós. Però l’important és tocar allò que t’agrada, ser sincer amb les teves limitacions i mostrar-les sense voler aparentar allò que no ets.
En Billy Pilgrim s’alçarà amb la guitarra contra l’odi i el fàstic però sense trencar-la, ja que és un aturat més sense calés, un vençut, un violent en potència, un il·luminat sense apòstols. Us parlarà del vol dels coloms, de mitocondris i del miracle que és la vida. En definitiva, mai plourà cap al cel però podem pixar contra el vent, com a bon pixapí. A en Billy Pilgrim li importa una merda tot plegat i per això mateix no té res a perdre. Això és el que toca. I així va ser

Més info:

******
 

SAM DESTRAL
Sam Destral, cantautor molt proper al moviment-estil antifolk.
L'any 2012 perpetrà l'èpica gesta d'enregistrar un EP mensual, assolint nivells increíbles de demència que el dugueren, l'any següent, a destruir-ho tot i començar de zero.
Publica el seu debut, "Tot el que conec és mort", el 2013, amb el segell El Mamut Traçut Records.

I aquí estem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada