dimecres, 29 d’octubre del 2014

Santiago Castillo & Marcelo Acosta + Velhabossa

 
Canvi de banda, KINSALE no poden tocar i han estat substituides per VELHABOSSA

Dissabte, 15-11-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis. 4 Euros

SANTIAGO CASTILLO & MARCELO ACOSTA + VELHABOSSA

********


SANTIAGO CASTILLO
Santiago Castillo, resident a Barcelona des de 2004, comença la seva activitat musical a Uruguai a finals dels anys vuitanta. Les seves experiències van anar deixant diversos discs gravats i centenars de concerts a l’Uruguai i l’Argentina, tant com a solista com amb la que va ser la seva banda més significativa: " Volcó La Onda ".
Des de 2004, un cop instal•lat a Barcelona, participa en el circuit de "Músics al Metro" i "Músics al Carrer a Ciutat Vella". Actua en cicles de concerts en Centres Cívics i Ajuntaments de tot Espanya, així com també en una llista extensa de locals. Al costat del cantautor Walter Gonzales grava dos discs i també treballa com a productor en discs de diversos artistes, com l'artista argentina Cuni Massa i el recopilatori "Músics de Metro" editat per Transports Metrolopitans de Barcelona. Fins al moment ha editat a Barcelona tres discs: «Menú» (2005), «Transeúnte» (2009) i "VoY" (2013).


*******


MARCELO ACOSTA
Marcelo Acosta, és un músic argentí que compta amb una trajectòria de 25 anys, i durant aquest temps ha transitat camins musicals diversos. Si bé hi ha músiques amb les que s'identifica més que amb altres, sempre va tractar d'obrir-se a diversos camins que el van portar a una infinitat d'experiències. Ha estat de gira per: Argentina, Uruguai, Espanya, Suïssa, Alemanya, França, Anglaterra, Gal•les i Escòcia, Holanda, Itàlia i EUA També compta amb una gran trajectòria i experiència en el camp de la pedagogia musical, dirigeix al costat de Luisa Blanco el Taller de Música Ensamble.
És també el creador de "Los Sabios Duendes", un projecte de música electrònica de tipus ambient.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada