dimarts, 2 de desembre del 2014

TEATRE: ORGIA NUMERAL #2 Pensament i Percussió


Divendres, 12-12-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les: 20:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis. 4 Euros

ORGIA NUMERAL #2 Pensament i Percussió

******


Els protagonistes d'Orgia Numeral són un home anodí del segle actual i el seu imparable corrent mental que el porta a un estat de discriminació constant i sistemàtica sobre el seu entorn. Tal com diu ell mateix: "em passo tot el dia passant comptes amb la computadora del meu cap!: s'escalfa, s'accelera, s'anticipa...". I així, incapaç d'entomar les coses tal com van venint, la seva vida es transforma en una paròdia, on no hi ha lloc
per a l'amor, el plaer o la tranquil·litat d'una existència feliç i reposada. No obstant, el nostre protagonista té consciència del seu fenòmen i les limitacions que li comporta, i voldria una altra cosa: "Ah, si en pogués escapar!", sospira de tant en tant. "Si pogués aconseguir una mica de repòs!". Però la roda gira i gira, indeturable, accelerada, insondable.
Salvador Giralt és l'home aclaparat que recita acompanyat per les percussions de Jordi Rallo, que van de la tabla oriental a la funcional màquina d'escriure.
Un espectacle a mig camí entre el pensament i la percussió, la paraula i la música, la tristesa i el riure. Un reflex de molts tics de la nostra societat d'avui i alhora una porta oberta a la ironia i la tendresa.

ORGIA NUMERAL #2 Pensament i Percussió
Salvador Giralt, recitat
Jordi Rallo , tablas, percussions i màquina d’escriure
Il·luminació Oriol Blanch
So Juanka Santa Varo
Escenografia i vestuari Clara Garí i Salvador Giralt
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada