dissabte, 24 de gener del 2015

J.A. Nieto + L'Eix (O. Rosell & F. Fages)


Dissabte, 7-02-2015 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

JUAN ANTONIO NIETO + L'EIX (F. Fages & O. Rosell)

******


JUAN ANTONIO NIETO
Juan Antonio Nieto aka Pangea és un músic madrileny d'avantguarda que experimenta amb sons aspres creant amb ells textures riques en matisos embolicades en atmosferes hipnòtiques. "La idea principal en la meva música tracta sobre el poder evocador dels sons al marge dels elements habituals en la majoria de les composicions musicals com poden ser el ritme o la melodia, els diferents timbres han de sustentar-se en si mateixos i serà la relació entre ells la que doti d'emoció a l'obra buscant en l'oient una complicitat amb els sons que conformen la composició, aquests sons aspres, fins i tot irritants en si mateixos , adquireixen una dimensió totalment diferent combinats entre si"


*******


ORIOL ROSELL
Oriol Rosell (n.1972) és un compositor de música electrònica autodidacta que viu i treballa a Barcelona. Va començar a produir música autònoma en 2009, després de més d'una dècada es va centrar en bandes sonores per dansa contemporània i teatre. Ha tocat a tot Europa i Amèrica del Sud, al costat de companyies com Teatre Lliure, Lanónima Imperial, Àngels Margarit / Mudances o Roger Bernat / General Elèctrica, entre d'altres.


*******


FERRAN FAGES
Improvisador i compositor.
Toca la guitarra, amplificadors, ràdios, objectes ressonants, placa giratòria acústica i electrònica: "eedback mixing board", pick-ups i oscil·ladors.
Va ser membre del col·lectiu IBA Col·lectiu d'improvisació 1999-2006.
A més dels seus projectes, està col·laborant amb diversos músics, entre ells amb Joan Saura, Christopher Williams, Martin Küchen, Will Guthrie, Jean-Philippe Gross i Pascal Battus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada