dimarts, 17 de març del 2015

CROCANTI + DARIO FARIELLO + JELENA GLAZOVA




27-03-2015 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

CROCANTI + DARIO FARIELLO + JELENA GLAZOVA

******


CROCANTI
Crocanti és un projecte de Guillem Martí Císcar, basat en la investigació dels sons en els aparells electrònics, joguines, i aparells retro, el desenvolupament d'interfaces personals amb circuits bending, els quals fa servir per interpretar la seva pròpia música, amb base de sorolls, l'atzar i la -actuació en directe.

La majoria dels elements són reciclats o reutilitzats i també algun que altre instrument fàbricat per ell mateix, barrejant per generar una experiència audiovisual concreta.


*****


DARIO FARIELLO
Darío Fariello és un músic improvisador multiinstrumentista que toca el saxofó, instruments de corda i percussió.
Nascut a Nàpols el 1987, viu a Bolonya, participant en diversos projectes: Luther Blissett, Filario Farinoppo, Baviera Grrrl, EISU (Electroacoustic International Support Unit), Bolonya Improvisers Orquestra.
Des de 2008 col•labora amb Emanuele Rodo (poeta, cantant), Matteo Rovesciato (pintor i escultor), i Tristan Honsinger (violoncel i veu) en un projecte anomenat PORTO.
Altres col•laboracions son: amb l'artista visual Cecilia Vigan (Líquids, objectes i preparacions) i amb la dj turca Eren Ileri (mostreig en viu / scratching, recomposició).


*****


JELENA GLAZOVA
Jelena Glazova és una artista sonora i visual i poeta de Riga, Letònia. Ella està treballant en àmbits interdisciplinaris d'art contemporani, en les seves obres combina imatges, text poètic, so experimental i instal•lacións. El seu àmbit d'actuació en la música experimental és el drone / noise, generalment construït a partir de veus processades. Com a artista conceptual ella està utilitzant principalment la seva veu com un generador, en gran mesura alterat i manipulat amb un ajut de processament digital. Ella considera que el tipus d'elements vocals es poden deconstruir com una forma d'expressar la parla pronunciada - connectant amb la seva faceta de poeta.
Ha participat en festivals d’art sonor i visual a Sound around Kaliningrad (Kaliningrad, Russia), Noise and Fury (Moscow, Russia), Vilnius Noise Week (Vilnius, Lithuania), music festival Skanu Mezs (Riga, Latvia), electronic music festival Art’s Birthday (Stockholm, Sweden) etc. Collaborated with artists and poets – Derek Holzer (US/DE), Alexei Borisov (RU), Edgars Rubenis (LV/NL), Platons Buravickis (LV), VTOL (RU) etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada