dijous, 5 de març del 2015

ENFRONTAMENT #001

Sota l'epigraf ENFRONTAMENT iniciem una serie de "combats" musicals que anirem progrmant un cop al mes (el segon dissabte de cada mes) on encararem dos conceptes diferents de com interpretar la creació musical per part de diferents musics i diferents estils.

Estrenen el nostre Quadrilàter Musical un ratista que ja ha trepitjat els local del Forn no fa gaire temps, TUFFO i que dirimirà la seva "força" contra un home que s'estrena a la fleca de Vallcarca, SUSTAINER!!!!


14-03-2015 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

TUFFO vs SUSTAINER

*******
TUFFO
Tuffo és un projecte Noise-Analògic del músic electrònic Federico Monti. Amb 14 anys de dedicació al món de l’electrònica, Monti ha presentat el seu treball a festivals com el Lem, Storüng, Offf o Sónar. Tuffo presentarà a les Jornades Caudorella 2014 el seu últim EP, Ugna, editat per Los infelices noventa records. Per produir-lo ha fet servir oscil•ladors, samplers i diversos efectes amb un resultat tan sorollós com hipnòtic.
tuffo-noise.tumblr.com

*******

SUSTAINER
Alex Alarcón aka Sustainer va néixer a Barcelona el 1975. Amb 7 anys va començar a experimentar amb un sintetitzador de joguina que la seva tia li va regaler un sintetitzador de joguina. A l'edat de 16 anys, es va comprar una guitarra equipada amb dispositius de so d'efectes augmentant els seus horitzons musicals i descubrint coses com Loveless de My Bloody Valentine i Quique per Seefeel. Amb aquest teló de fons, va comprar els seus primers instruments moderns, és a dir, un sintetitzador, un sampler i un Atari. Ell ja estava escoltant gairebé exclusivament música electrònica: des dubby a experimental. La seva producció va anar créixent així com les seves actuacions en directe, tant en locals, com en festivals de música experimental. Avui en dia, Sustainer es centra, quasi completament en la producció.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada