dilluns, 8 de juny del 2015

INGMAR KROONENBERG + RAMON MITJANETA
13-06-2015 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

INGMAR KROONENBERG + RAMON MITJANETA

**********


RAMON MITJANETA
Ramon Mitjaneta és un jove cantant i compositor la vida del qual transcorre entre la Segarra i el Gironès. Nascut en un petit poble de la Segarra (Sant Ramon) un setembre d’ara fa 34 anys, inicia el camí de la música des de ben aviat. Atret per les terres gironines, decideix venir a viure a Girona per tal d’estudiar-hi Història. Des d’aleshores, la història, però també la literatura i la música, l’han acompanyat de manera inseparable. Així doncs, d’aquesta fusió, l’any 2009 en neix el seu projecte musical. Fruit d’aquests últims quatre anys d’escriptura i composició, apareix el seu primer treball discogràfic, “Mentre el món reposa”, un disc introspectiu que transmet optimisme i una vitalitat fresca i directa.

En la recta final d’aquest primer treball discogràfic, s’esdevenen certs esdeveniments que suposaran una empenta decisiva per al seu treball: l’any 2013 participa en el Concurs de la Cançó de Salitja, on també tindrà l’oportunitat de conèixer el també cantant i compositor Carles Cuixart (Vol Menor), que li recomana gravar les seves cançons amb el productor musical Roger Gascón. Gascón sabrà entendre i copsar, com ningú fins llavors, la música de Ramon Mitjaneta.

Així, amb la voluntat de comunicar diversió i emoció damunt de l’escenari, Ramon Mitjaneta vol arribar a un públic variat, que també es vulgui divertir i emocionar bo i escoltant la seva música i els seus missatges, clars i transparents.

En directe en Ramon (veu i guitarra) s'acompanya de Maria Dolores Rascón (coros, teclat, baix i percursions) fent un espectacle molt dinàmic, entretingut i emotiu.***********


INGMAR KROONENBERG
L'Ingmar és un cantautor holandès que fa uns anys va arribar a Catalunya per amor. Aqui ha començat a dedicar-se a la música en català.
Els textos de les seves cançons són originals i divertits i tracten de persones normals en situacions extraordinaries. Sempre hi ha elements inesperats. De fet, de vegades es tracta més de comèdia amb guitarra que d'un cantautor tradicional.
Musicalment es tracta d'estils variats, com pop, folk, funk, tango, i blues amb un clar rerafons de cançó d'autor.

Nascut a Holanda, l'Ingmar va actuar com cantautor i humorista als teatres i bars de música en directe d'Holanda des de 2004. A 2009 es va traslladar a Catalunya on va aprendre la llengua catalana. Aquí va començar escriure noves cançons en català. A febrer 2012 va gravar una maqueta amb 4 cançons, amb el títol "sempre buscant". Amb aquestes cançons va guanyar el 1r premi del Concurs de cantautors de Badalona- Progrés a juny de 2013 i el 3r premi del Certamen de cantautors de Viladecans a septembre de 2012.

A juliol de 2013 va sortir el primer album den Ingmar, amb el títol "L' home alt i la professora de català".
Al mateix mes va sortir el seu videoclip: "la professora de català".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada