dilluns, 29 de febrer del 2016

FUEGO + SARA FONTÁN


Dissabte, 05-03-2016 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:30 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros

FUEGO + SARA FONTÁN

*******





FUEGO

Fuego és un projecte de soroll i improvisació en solitari amb una guitarra, pedals, cops, crits, carícies i explosions. Un terratrèmol de soroll que cerca la bellesa d'una muntanya de colors a punt d'esclatar. Un mur de merda.

El projecte porta en actiu en diferents formacions (del solitari o duo fins quintet) des de 2011, amb dos discos automedicats i concerts per bona part d'Espanya. Aquesta serà la seva primera gira europea.


*********


SARA FONTÁN
Membre de "Manos de Topo", meitat del duo de música i dansa "Piña", peça fixa en el projecte d'improvisació conduïda "La orquesta del caballo ganador" que comparteix amb Za! L'any passat vam poder veure-la amb "Después de la generación feliz" l'agrupació en la qual és component al costat de Joan Colomo i Spazzfrica Ehd (Za!) ... 

Però a soles amb el violí Sara s'improvisa. Indaga en l'espai que disposa el seu estat d'ànim i no es resisteix a l'hora de traduir amb la música les sensacions que aquests li provoquen. Un moment perfecte per deixar de pensar i simplement deixar que flueixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada