dilluns, 14 de març del 2016

ANGUE JAZZ


Torna ANGUE JAZZ a L'Antic Forn de Vallcarca,. Després del seu espectacular concert el passat setembre, durant la Festa Major,  torna a la nostre fleca per oferir-nos tota una selecció de peces de jazz, swing i blues, tan propis com clàssics de la història de la d'aquests estils.



Dissabte, 19-03-2016 L'Antic Forn de Vallcarca
A les 19:30 hores
No sòcies/socis: 5 Euros
Sòcies/socis: 4 Euros

ANGUE JAZZ

********



A Barcelona, a mitjans del 2013, neix Angue Jazz trio amb l'objectiu de recuperar vells estàndards i composicions de principis de segle.

Aquest mateix any, al desembre, llancen el seu primer disc: "Sorry". Després de dos anys de treball constant i concerts per tota la geografia catalana, Angue Jazz s'incorpora al mestre cubà Humberto Carrero, percussionista amb més de cinquanta-cinc anys de trajectòria musical i que ha col·laborat amb artistes com Chucho Valdés, Tata Güines o Pacho Alonso entre d'altres. Fruit d'aquesta nova incorporació, el juny de 2015 Angue Jazz edita el seu segon treball discogràfic "How 'Bout That?", Gravat, mesclat i masteritzat per Micky Forteza: guanyador d'un Grammy Llatí pel seu treball com enginyer de so en el disc "Orquesta Reciclando" de Jarabe de Palo.

Angue Jazz conta a la seva curta però intensa carrera amb més de 80 concerts, entre els quals cal destacar la participació en diverses edicions del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, o en el cicle "Veus de Barcelona" en el marc del proper XLVII Festival Internacional de Jazz de Barcelona, a més d'altres projectes com "de Billy a Billie", una obra teatral dirigida per Txell Roda, inspirada en la biografia de Billie Holiday i en homenatge a la gran diva del jazz en el centenari del seu naixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada