diumenge, 15 de maig del 2016

NARCOLÉPTICA + LAS FLORES NO LLORAN




21 de Maig de 2016
A les 19:30 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros

NARCOLÈPTICA + LAS FLORES NO LLORAN

*****


Paloma Peñarrubia

Creativa insaciable, es caracteritza per la seva llarga i reconeguda incursió en la música electrònica experimental i la composició per a mitjans audiovisuals i escènics.
Aquesta barreja de disciplines i col·laboracions en diferents projectes es veu reflectida en les eines que utilitza per compondre la seva pròpia imatgeria sonora. Una qualitat mutable i transferible, anòmala i única, seguida per fanàtics de la personalitat
Són destacats els seus treballs per a dansa, teatre, espots publicitaris, empreses de disseny, documentals i pel llargmetratge seis y medio de Julio Fraga, amb el qual va ser nominada a la millor MÚSICA ORIGINAL en els Premis Asecan 2016 del cinema Andalús.
A més dels seus treballs com a compositora, Paloma contínua amb els seus projectes personals. Ànima mater de la banda de música experimental Las Flores no Lloran i co-fundadora del segell discogràfic Oigovisiones label


 Narcoléptica

El directe de Narcoléptica parteix de l'experimentació, la barreja d'orígen sonors (instruments clàssics i virtuals, programacions, enregistraments de camp i veu) i Live-Looping (gravació de loops en temps real). Tots aquests elements s'unifiquen per crear una experiència sonora en la què, qui l'escolta és partícip, des dels fonaments de cada cançó, vivint el seu desenvolupament i construcció per capes de so. Sobre unes estructures predefinides que sustenten cada peça, Narcoléptica es permet certes derives en què la improvisació defineix cada actuació com diferent i única.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada