dilluns, 23 de gener del 2017

TINA & JOE


Torna el jazz i el soul a l'Antic Forn de Vallcarca



Dissabte, 28 de Gener 2017
A les 19:30 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros

TINA & JOE

********

Tina & Joe és un duo internacional format per Tina Masawi (Zimbabwe) i José Antonio Hernández (Espanya). Establerts a Barcelona.

Tots dos músics compten amb una àmplia experiència musical en la seva trajectòria individual i ara col·laboren per oferir al públic la música que estimen.

Tina Masawi, dotada d'una veu i interpretació realment úniques, va ser guardonada com a millor actriu de musicals a l'Àfrica, 2013.

José Antonio Hernández és un músic de sessió professional que ha girat per tot el territori nacional i part de l'estranger amb diverses produccions i projectes. En la seva trajectòria ha realitzat més de mil concerts, entre teatres, clubs, creuers, etc ...

El xou de Tina & Joe és un concert acústic d'alta qualitat i elegància, en el qual el duo interpreta un repertori seleccionant acuradament per a cada ocasió. Aquesta selecció s'efectua escollint d'entre els al voltant 100 temes que el duo pot interpretar.

Els estils musicals que componen el seu xou varien entre clàssics d'estils retro i moderns com el soul, el jazz, el pop, o el rock. Sense oblidar temes actuals adaptats al so i estil de la formació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada