dilluns, 13 de febrer del 2017

CONCERT TERAPÈUTIC: LOS SABIOS DUENDES + ROMINA D'ANGELO
Dissabte, 18 de febrer 2017
A les 19:30 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros

LOS SABIOS DUENDES + ROMINA D'ANGELO

Relatos Sonoros és la trobada de dos artistes que treballen amb el so com a disparador d'emocions. Romina D'Angelo i Marcelo Acosta (a.k.a Los Sabios Duendes) Mitjançant la proposta dels dos artistes anirem realitzant un viatge introspectiu i meditatiu gràcies a la construcció en temps real d'ambients audiovisuals immersius.

******Romina D'Angelo

Ballarina, coreògrafa, baterista i docent. Ha estudiat als Estats Units després d'estudiar 10 anys a Buenos Aires i titular-se en danses. Treballa sobre el desenvolupament d'un llenguatge corporal propi partint de la interdisciplina i la fusió entre diferents danses i arts i ha realitzat treballs d'investigació sobre la relació entre moviment, so i imatge.

La seva performance es basa en un concert terapèutic, una harmonització a través d'un viatge sonor i visual on fusiona l'electrònica amb instruments orientals. 

Més info:

******

Los Sabios Duendes (a.k.a Marcelo Acosta)

Fa més de tres anys que el músic Marcelo Acosta va donar a llum a un projecte anomenat "The Daily Loops Project" en el qual tots els dies compon, grava i publica un loop. Una mostra d'àudio que es publica sota una llicència de Creative Commons per a la seva lliure descàrrega. The Deep Drone Experiencie és l'evolució d'aquest projecte. Es diu música drone a un tipus d'obra sonora que destaca per mantenir un mateix centre tonal durant la durada de la mateixa, sense registrar variacions harmòniques o molt lleus i gairebé imperceptibles, utilitzant sons llargs i sostinguts en el temps. La instrumentació utilitzada seran sintetitzadors analògics, digitals i processadors de so

Músic, compositor, arranjador, professor de música, dissenyador sonor. Compta amb una trajectòria artística de més de 25 anys. Ha realitzat gires, performances i concerts a Argentina, Uruguay, Espanya, Alemanya, Suïssa, França, Itàlia, Holanda, Anglaterra, Gal·les, Escòcia i EUA Resideix a Barcelona des del 2004. Des del 2010 fa servir l'alter ego de Los Sabios Duendes, amb el qual presenta les seves propostes d'art sonor. S'ha presentat a la majoria de sales alternatives de la ciutat, Niu, Miscelanea, Antic Teatre, Rai, la xerrameca, Convent St Agusti, entre d'altres. Ha realitzat tallers i concerts didàctics en esdeveniments com: Fira de la Terra (2006) Festa de la Ciència (2006/07) Nit dels Museus (2012) Salon de l'Ensenyament (2012). Creador de la llibreria sonora online d'actualizació diara The Daily Loops Project.

Més info:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada