dilluns, 13 de novembre del 2017

EMILIANO HERNANDEZ-SANTANA + THAT CROONER FROM NOWHERE + MARCELO ARMANI


Dissabte, 18 de Novembre de 2017
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros

EMILIANO HERNANDEZ-SANTANA + THAT CROONER FROM NOWHERE + MARCELO ARMANI

*******

EMILIANO HERNANDEZ-SANTANA

Artista plàstic, vídeo experimentador, experimentador sonor, nascut a Merida, Veneçuela el 1972. Expulsat de Las Gallinas i Les Papes Fregides Rencauchadas l'any 1989 grup en el qual deia tocar guitarra.
Baterista d'En Desierto Espumoso grup que ell mateix funda i dissol el 1991. Decideix invertir el seu temps en experimentar amb vídeo i experiments sonors anàlegs durant els 90. A principis de l'any 2000, ja a New York, el tenen en compte per participar en un parell de festivals de música electrònica a Manhattan i Brooklyn.
A finalsi del 2001 decideix tornar a Veneçuela on no surt del seu estudi durant molts anys. Fundador de netlabels com Microbio, Biodata i actualment centrat en el segell Angustia és un dels pioners de l'escena Netlabel al continent Americà,. S'ha presentat en festivals i sèries a Xile, Perú, Colòmbia, Argentina, França, Espanya, Holanda i EUA.
Praylene mostra la seva capacitat per submergir-se en el cor de l'audiència a través de la seva sorprenent veu. Luciano té el poder de fer volar el so de la seva guitarra a l'ànima a través del seu delicat  toc.


*******


THAT CROONER FROM NOWHERE 

THAT CROONER FROM NOWHERE és un dels diversos projectes del músic autodidacta Al Da Tosta, fanàtic de la musica a temps complet, responsable d’un netlabel, plagiador expert i fundador de Mastertoaster Recordings.
Aquest projecte està fortament inspirat en la música a capella, beatboxing i altres tècniques de sobregrabación però també obert al vocal sampling i l'ús de l'electrònica com un mitjà d'aquesta bogeria vocal.


*******


MARTCELO ARMANI

Marcelo Armani és un artista sonor, productor electroacústic i músic improvisador autodidacta nascut el 29 d'octubre de 1978 a la ciutat de Carlos Barbosa, RS, Brasil. Compta amb enregistraments editats per companyies discogràfiques i netlabel d'Argentina, Brasil, Xile, Veneçuela i Mèxic. Actualment està representat per l'etiqueta independent Luscinia Discos. Entre els anys  1998 i 2007 va formar part de grups de post-rock com a bateriA, realitzant presentacions per Brasil, Uruguai i Argentina. El 2008 va iniciar projectes com a músic en solitari, explorant noves tecnologies i segments de música electroacústica, concreta, improvisació lliure i gravacions de camp, realitzant concerts en solitari centrats en la manipulació sonora en temps real. Des de llavors, l'artista ha estat fent presentacions per tota Amèrica Llatina i els Estats Units, produint i interactuant constantment amb els mitjans de comunicació. El 2011 Armani es concentra en el camp de les arts visuals, participa en residències artístiques, espectacles col·lectius i individuals, celebrant tallers i conferències a Brasil ia l'estranger.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada