diumenge, 14 de gener del 2018

LA GROOVERÍA + GORED GORED ETHIOGROOVE ORKESTRA

Aquest proper dissabte, dia 20, experimentem amb La GROOVERÍA, un duo de trompeta, sampler i rap, amb GORED GORED ETHIOGROOVE ORKESTRA


Dissabte, 20 de Gener de 2018
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros
LA GROOVERÍA + GORED GORED ETHIOGROOVE ORKESTRA

*******

El groove és una paraula de l'anglès que fa referència a l'impuls de moviment que senten els oients pels patrons rítmics de la música que escolten. El groove no és un estil de música en concret, és una de les formes amb què la música connecta a les persones.

La Groovería és un duo de trompeta, sampler i rap. Els estils musicals sobre els quals flueix el rap van del dub al funk, o des del latin jazz fins a la cúmbia, posats en escena de forma minimalista amb seqüències de sampler, mentres la trompeta varia entre motius d'acompanyament i sols. El groove d'aquestes músiques s'enllaça amb unes rimes ben cuidades, tant en forma com en contingut (en algunes ocasions els acompanya un guitarrista o un pianista convidat que completen la posada en escena).

Al desembre de 2017 van publicar el seu primer treball, un EP de cinc temes anomenada "Gramática y Estilo".Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada