divendres, 4 de gener del 2019

D.O.S. + PRIMO GABBIANO + VISUAL PAL




Dissabte, 26 de Gener de 2019
Sòcies/Socis: 4 Euros
A les 
No sòcies/socis: 5 Euros (carnet de sòcia, soci inclós)

D.O.S. + PRIMO GABBIANO + VISUAL PAL + BEA VILASECA + PEPE RUZ

******

D.O.S.
D.O.S. és un trio, i és una partició del sextet Zero de Conducta (que continua operatiu) per a desenvolupar certes idees de manera més àgil. Recordem que Zero de Conducta és la evolució de OME Acústic, grup liderat per Juan Crek (Macromassa). De fet ZdC és la darrera formació de OME Acústic, sense Juan Crek i electrificada.

Dr. Antoni Robert, sintetitzador, guitarra i electrònica.
Offscope Jordi Buscà, guitarra, veu i electrònica.
Sir Pere Canals, guitarra, teclats i electrònica.

D.O.S. en cada sessió desenvolupa una peça sonora tota seguida, improvisada, i tocada en directe, a vegades utilitzant algunes fonts de so pre-enregistrades. Cada peça comença amb la recerca de un motiu central, que, un cop trobat, és desenvolupat a fons, fins a la cloenda del tema, utilitzant recursos característics de la música "ambient", "dark ambient", i del rock psicodèlic i del krautrock. Com a referents els seus membres citen a grups com AMM, Kluster i Cluster, i Can, entre altres.
Sempre que és possible prefereixen tocar amb suport de artistes visuals, ja sigui video artistes (video en directe), performers o pintors. Entre els video artistes que solen col·laborar amb ells hi ha Visual Pal, i Pepe Ruz



https://dosmusic6.bandcamp.com/

******


VISUAL PAL
Visual Pal és una artista visual que utilitza el vídeo com a instrument i la videoinstal·lació com a territori fèrtil per a l'exploració.
Els seus treballs mostren matisos que fan necessari un visionat actiu; es tracta de peces senzilles però polisèmiques oferint espais per a l'espectador atent.



http://visual-pal.blogspot.com/

******


PRIMO GABIANO
Antonio Clavijo Victori és músic i artista visual de Barcelona. Ha estat guitarra i compositor de bandes com ara Inés de Kastro, Nervo Zeleman, (sic), Amigos de las Hogueras, Kinoplatz. Ara, com a Primo Gabbiano, explora la faceta més experimental de la música amb drone, paisatge sonor, noise, ambient i electrònica primitiva. Amb una àmplia experiència en els escenaris, la seva posada en escena és marcadament visual: l’acompanyen els visuals de Visual Pal en un projecte interdisciplinari.
Com a artista visual, ha elaborat el material audiovisual de les diverses bandes on ha participat i una dotzena de curtmetratges. L’any 2012, la seva exposició de videodansa, Contradansa, va guanyar el Primer premi de la Taula de les Arts Visuals de Manresa. Les seves peces de vídeo han estat seleccionades en diversos festivals internacionals i mostres. Compagina la seva faceta artística amb la direcció i presentació del programa setmanal de ràdio La moto de Sasha.
L’any 2013 va estrenar la seva primera obra de teatre, Rizomaquistelarva, a l’Antic Teatre de Barcelona. El gust que té per l’acció teatral i el happening l’han portat a musicar performances, lectures poètiques i espectacles de dansa. Té diversos projectes de col·laboració amb músics i artistes de Madrid, EE.UU. i Mèxic.
Col·labora assíduament amb projectes artístics que investiguen la intersecció entre la música experimental i altres disciplines. Destaca Polinèsia, amb el poeta Gerard Vilardaga, un projecte de música, poesia i performance guardonat l’any 2014 amb el Premi Tendències. Ha col·laborat en la programació artística del Konvent.



http://primogabbiano.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada