dimecres, 9 d’octubre del 2019

EXPERIMENTACIÓ SONOROVISUAL DES DE JAPÓ

ATENCIÓ!!

CANVI DE DATA!!!!

El concert programat pel dia 26 (el proper dissabte) ha estat avançat al divendres 25 d'aquest mes a les 20:00 hores.

GAIAMAMOO
PRIMO GABBIANO &VISUAL PAL
[electònica.ambient.visuals]

Dissabte, 25 d'Octubre '19 

a les 20:00 hores



Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros 
(carnet de sòcia, soci inclós)

******
GAIAMAMOO



El duo de música japonesa GAIAMAMOO ofereix una música teatral texturada i sorollosa superposada a les projeccions de vídeo, inspirada en el patró tradicional japonès barrejat amb l'art psicodèlic. 
Exploració de la connexió amb la concordança i el desajust entre sons i visuals.

Format el 2012 per Shogo Haraguchi i Mehata Sentimental Legend de Tòquio.

El 2015, GAIAMAMOO va ser escollida per actuar a "New Sound Sanctuary" durant el festival Sound Live Tokyo, organitzat per Pacific Basin Arts Communication (PARC).

El 2016 i el 2018, el duet va recórrer Califòrnia i Nova York, que va aparèixer a Ridgewood Radio a la WFMU emesa per Outpost Artist Resources (NY 2016,17) i es va obrir per a la gira de Wolf Eyes 'Psycho Jazz in the Bay (Califòrnia, 2017).

El 2018, GAIAMAMOO va actuar a la Roulette amfitriona Mixology Festival (Nova York), comissariada per David Weinstein.

GAIAMAMOO també va aparèixer a Festes Majors Alternatives de Vallcarca (Barcelona, ​​2016), Festival GIGANOISE 2 (Tòquio, 2016), Ende Tymes (Brooklyn, 2017), Jazz Art Sengawa_CLUB JAZZ 屏風 (Tokyo, 2017), XFest (Boston, 2018).


https://gaiamamoo.wixsite.com/official

******
PRIMO GABBIANO


Antonio Clavijo Victori és músic i artista visual de Barcelona. Ha estat guitarra i compositor de bandes com ara Inés de Kastro, Nervo Zeleman, (sic), Amigos de las Hogueras, Kinoplatz. Ara, com a Primo Gabbiano, explora la faceta més experimental de la música amb drone, paisatge sonor, noise, ambient i electrònica primitiva. Amb una àmplia experiència en els escenaris, la seva posada en escena és marcadament visual: l’acompanyen els visuals de Visual Pal en un projecte interdisciplinari.
Com a artista visual, ha elaborat el material audiovisual de les diverses bandes on ha participat i una dotzena de curtmetratges. L’any 2012, la seva exposició de videodansa, Contradansa, va guanyar el Primer premi de la Taula de les Arts Visuals de Manresa. Les seves peces de vídeo han estat seleccionades en diversos festivals internacionals i mostres. Compagina la seva faceta artística amb la direcció i presentació del programa setmanal de ràdio La moto de Sasha.
L’any 2013 va estrenar la seva primera obra de teatre, Rizomaquistelarva, a l’Antic Teatre de Barcelona. El gust que té per l’acció teatral i el happening l’han portat a musicar performances, lectures poètiques i espectacles de dansa. Té diversos projectes de col·laboració amb músics i artistes de Madrid, EE.UU. i Mèxic.
Col·labora assíduament amb projectes artístics que investiguen la intersecció entre la música experimental i altres disciplines. Destaca Polinèsia, amb el poeta Gerard Vilardaga, un projecte de música, poesia i performance guardonat l’any 2014 amb el Premi Tendències. Ha col·laborat en la programació artística del Konvent.



******

VISUAL PAL





Visual Pal és una artista visual que utilitza el vídeo com a instrument i la videoinstal·lació com a territori fèrtil per a l'exploració.

Els seus treballs mostren matisos que fan necessari un visionat actiu; es tracta de peces senzilles però polisèmiques oferint espais per a l'espectador atent.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada