dilluns, 30 de gener del 2023

Impro electroacústica

🗓️ Dissabte 11 de Febrer
🕢 a les 19:30h

CIBRÁN
(Impro/electroacústica) 

CHAORDER
(Impro/electroacústica) 


CIBRÁN
 
Declinació magnética en el primer treball de Cibrán. Riccardo Massari Spiritini i Adrià Bofarull plantejen un ensemble sonor cambiant i espontani que tan aviat es desfà com una medusa al sol, com s’endinsa frenétic per foscos passadisos sense passar dues vegades per el mateix llocAdrià Bofarull teixeix composicions electròniques immediates que l’han portat a improvisar en directe amb bona part de l’escena mes lliure de la ciutat de Barcelona i a publicar en segells de tot el mon els seus treballs. Sempre en recerca constant, el seu es un so al límit del seu propi discurs. 
Riccardo Massari Spiritini és compositor i performer de música acústica i electrònica. Porta almenys 30 anys treballant en el camp de la música i de les arts. Les seves creacions inclouen música per a piano, cordes, vents, percussió i electrònica, instruments originals (tarcordium) i mitjans electrònics.

CHAORDER
Comunió entre El Pricto i Luis Erades, un ensamble electroacústic per donar la réplica als seus companys de cartell amb la fussió del saxo alt i baríton d'en LUIS ERADES amb els sintetitzadors modulars d'el PrictoEntrada: 6 #anticfornv #Vallcarca #Barcelona #concerts #AdriaBofarull #SomCultura #MusicaEnViu #SomBarri #RicardoMassari #LuisErades #música #livemusic #Cibran #Impro #ElPricto #electroacustica #Chaorder

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada