dimarts, 10 d’octubre del 2023

Experimentació musical a dojo al Forn!!!

🗓️ Dissabte 21 d'Octubre
🕢 a les 19:30h

INHUMANKIND + INGER HANNISDAL
(Extreme Chamber Metal/Contemporànea Jazz) 



INHUMAKIND
Després de l'èxit underground del primer disc, que va deconstruir i transfigurar el gènere del metall a la llum de la música contemporània i el free jazz, INHUMANKIND tornen amb "Self-Deification", un nou capítol d'una trilogia avantguardista que s'enriqueix amb novetats  i nous matisos. De fet, a les convulsives evolucions avant-jazz de la flauta de Pablo Selnik i el contrabaix d'Àlex Reviriego -el cor del projecte- s'afegeix l'elegant so d'un piano, interpretat ni més ni menys que per Marco Mezquida, un dels grans talents pianístics europeus. . Masteritzat un cop més per Colin Marston, "Self-Deification" també compta amb aportacions vocals de gran intensitat i expressivitat, entre les quals destaquen les més pròpiament metàl·liques d'Eric Baulenas (MOONLOOP) i Marcos Martins (HEX ARCANA, TOD HUETET UEBEL). INHUMANKIND es reconfirmen entre els exponents més inspirats de la música contemporània i experimental que no té por de coquetejar amb el metall.




INGER HANNISDAL
Inger Hannisdal  és una violinista i compositora noruega, que combina timbres de música popular amb impulsos contemporanis i improvisació lliure. Música versàtil, actua en una gran varietat de gèneres, que van des del jazz i la música clàssica contemporània fins a la música tradicional de l'Orient Mitjà. La seva música se centra en la microtonalitat i les melodies, basant-se en modes de les tradicions noruegues i de l'Orient Mitjà. Pel seu disc debut amb el seu conjunt, «North South East West», (2022), va guanyar un Grammy noruec de composició. Com a intèrpret solista, utilitza preparacions i tècniques esteses al violí amb un enfocament que, tot i ser experimental, manté una connexió amb la música popular.




Entradas: 6

 Més Info: ecosbcn@gmail.com 


#anticfornv #Vallcarca #Barcelona #concerts #ExtremeMetal #SomCultura #MusicaEnViu #SomBarri #IngerHannisdal #Contemporanea #música #livemusic #PabloSelnik #AlexReviriego #Flauta #Violí #Contrabaix #Acústic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada