dilluns, 13 de maig del 2013

¿POR QUÉ JEANETTE? + MARC ESPECTRE (18-05-2013)

La cita musical del proper cap de setmana, 18 de Maig, al Forn consta de la banda ¿POR QUÉ JEANETTE?, homenatge molt personal a un dels simbols erotico musicals dels 70's i la proposta galàctica  d'en MARC ESPECTRE


18-05-2013 L'Antic Forn de Vallcarca - Barcelona
A les 19:00 hores
Socis: 3 Euros
No socis: 4 Euros

¿POR QUÉ JEANETTE? + MARC ESPECTRE

¿Por qué Jeanette?
És possible prendre a Jeanette tan seriosament, fins a la medul · la, fins al punt que, a força de serietat, acabi per apuntar una hilaritat inaprehensible, no menys seriosa? És possible versionar a Jeanette prescindint de Jeanette, portar-la a un territori situat de alguna manera a les antípodes? I tot i així, quanta fidelitat a ella, quant respecte, en unes versions que s'aparten deliberadament, en forma i contingut, del seu esperit original. Perquè precisament aquest exercici de distanciament, fins i tot d'omissió conscients, deixa a Jeanette intacta, immaculada, allà en la seva esfera pròpia, lluny d'homenatges indesitjats, de paròdies fàcils i de les temptacions grolleres del frikisme i del kitsch.

Més info:

Marc Espectre és un cantautor galàctic i d'estar per casa. Les seves cançons s'apropen i s'allunyen, juguen i defineixen una ànima creativa que descansa sobre els formats que coneixem: Un home, una guitarra. Si de cas, també una banda. A vegades ens regala versions que ressuciten l'embruix de grans monstres musicals, i altres vegades se'ns presenta com un còmic emocional que fa el que sent i ho ensenya. Sempre una bona aposta per gaudir d'una estona de veritat.

Més info:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada