dijous, 16 de maig del 2013

Tallers creatius en llengua anglesa per a nens


amb Jennie Ball, Professora d'anglès i artista

info: ecosbcn@gmail.com

Dissabte 25 de Maig

de les 10.45 a les 14:00
Places limitades - Confirmar assistencia!
Per a nens/nenes a partir dels 7 anys
Donació minima: 10€
Cal fer-se soci/ sòcia


T’agradaria que els teus fills participessin en un taller creatiu al barri de Vallcarca? 
Els nens que participin en aquest taller seran animats a involucrar-se en la feina i l’esperit de la comunitat local a través d’un taller dividit en dues parts que estarà enfocat a que es diverteixin, que siguin imaginatius i que utilitzin la seva imaginació per a crear instal•lacions creatives que els uneixin a l’entorn local.

Els tallers començaran a les 10:45h i acabaran a les 14h, duraran 3 hores amb un petit descans entremig. Seran impartits en anglès amb la finalitat de desenvolupar aquesta llengua en un entorn enèrgic, vibrant i creatiu. 
Un entorn, on el pare/mare son una part important i necessaria per a compartir i viure l’experiencia d’aprendre conjuntament amb els seus fills d’una forma activa involucrant-se en el taller. Tothom és benvingut!

Primera part del taller: Explorador a l’aire lliure
Duració -1h
Als nens se’ls donarà un “garden spotter” work book amb informació, vocabulari i activitats que els ajudarà a explorar el jardí tot descobrint quines plantes, flors i vegetals hi creixent. Podran endur-se aquests work books a casa com a record d’aquest dia d’activitats.


Material que els nens han de portar:
• Llapis.
• Llapis de colors.
• Goma d’esborrar.
• Maquineta de fer punxa.
• Arxivador de tapes dures que els serveixi com a suport.

Material que se’ls proporcionarà:
• Work book amb les activitats.


Segona part del taller: Campanes de vent.
Duració -2h
Utilitzant materials reciclats i una mica d’imaginació, els nens hauran de ser capaços de construir i decorar diferents campanes de vent que seran instal•lades en el jardí de la comunitat. Seran guiats i ajudats per tal de garantir que els participants aprofiten al màxim l’experiència. De la mateixa manera, seran animats a crear peces increïbles, imaginatives i úniques, que alhora seran funcionals i decoratives.


Material que se’ls proporcionarà:
• Materials reciclats que facin soroll, com ara fusta, pedres, pots de plàstic, tapes de pots de plàstic, taps d’ampolla, llaunes i utensilis de metall.
• Altres recursos, equipaments i eines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada