dimecres, 26 de febrer del 2020

Rockabilly al Mercat

L'Antic Forn torna a programar al Mercat de Pagès de Vallcarca amb el ATOMIC LEOPARDS que amenitzarà l'hora del vermut amb rockabilly de tota la vida, no us ho perdeu!!!

ATOMIC LEOPARDS
Rockabilly
Dissabte, 28 de Març '20 

a les 13:00 hores

AL MERCAT DE PAGÈS
Plaça del Metro Vallcarca

******

ATOMIC LEOPARDS
ATOMIC LEOPARDS és un grup format per Santi i David Lluch al 2005, a la vegada membres dels mitics HELLBILLY CLUB. Va néixer per pura diversió. Van començar a tocar i gravar adaptacions de cançons que els han influït i finalment resultà ser alguna cosa més que un entreteniment. Tenen quatre discos al mercat, varis vídeo clips i un parell de singles, un acabat de sortir.

L’estil del grup avarca forces influències amb una sòlida base basada en el clàssic Rock’n’Roll, però hi podem trobar Rockabilly, Blues, Country, Swing, Instrumentals o inclús Tango o Exòtica barrejat amb el seu estil personal característic i tenen tant formació de duet com de trio amb bateria.

Els germans Lluch són músics reputats amb més de vint anys sobre els escenaris i un sense fi de concerts pel llarg de la península i a la resta d’Europa. Entre molts altres, han col·laborat i/o format bandes paral·leles amb gent de la talla de Sigue Sigue Sputnik, Polecats, The Quakes, Los Rebeldes, etc.. i gaudeixen de aparicions i entrevistes a llocs com Catalunya Radio, Enderrock TV, La 2, etc

Formació:
Santi Lluch – guitarra i veu
David Lluch – contrabaix
Peter Ortega – bateria (quan es en formació de trio)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada