dijous, 27 de febrer del 2020

ESTIMADA VALLCARCA

EXPOSICIÓ A L'ANTIC FORN DE VALLCARCA

RACONS, LLOCS I INDRETS DEL
COLL-VALLCARCA
I RODALIES


Amb dibuixos d'en JOSEP CALLEJÓN


Del 6 de Març al 25 d'Abril de 2020


Inauguració:
6 de Març a les 20:00 h



ENTRADA LLIURE

*******



"Aquesta exposició es una continuació al llibre “RACONS, LLOCS I INDRETS DEL COLL – VALLCARCA” amb l’afegit de les “RODALIES” d’una forma descaradament “chauvinista” que es una paraula francesa que vol dir “patrioter” i que en el cas del nostre barri assumeixo totalment ja que penso que es el millor, tant per la seva ubicació com per la seva història y les seves gents.
A “RODALIES” també podria anomenar-se “VOLTANS” o en castellà “CERCANIAS” encara que alguns llocs quedin un tant allunyats. Els francesos utilitzen la paraula “ BEAULIEU” que traduït literalment voldria dir “LLOCS BONICS” que en definitiva es el que intento transmetre; per una part que estic enamorat del barri on vaig néixer i també que llocs bonics hi ha a tot arreu encara que no estiguin prop de casa.
Tots els dibuixos corresponen a llocs que conec, que he visitat o que he vist personalment, menys dos: Santa Maria de Cracòvia i el Taj Mahal de la India, que de moment resten pendents.
I com a continuació a aquesta exposició m’agradaria que es pogués convertir en un llibre especial no solament amb les explicacions tècniques, artístiques, arquitectòniques, sinó que a cada làmina hi hagi un poema, una poesia un kaiku, un goig, una dècima, un sonet..., inventat, copiat, retocat,..., això si, que faci una mínima referència del lloc reflectit en el dibuix."


(Josep Callejón)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada