divendres, 24 de maig del 2013

MANDUKA + ANÓNIMO (06-06-2013)



06-06-2013 L’Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:30 hores
Socis/Sòcies: 3 Euros
No socis/sòcies: 4 Euros

MANDUKA + ANÒNIMO

---------------------------------------

MANDUKA (live) aka Hector Pizarro 

Amb el nom de Manduka, l'artista franc xilè, Hector Pizarro explora les seves arrels llatinoamericanes impregnant-les de la seva cultura europea. Els seus nombrosos viatges a l'Argentina i a Xile li van fer descobrir de nou aquesta música que escoltava sempre per les nits en les reunions de família: la Cumbia. Influenciat per la Sonora Palacio (Xile), a qui veia en concert quan tenia 10 anys, o Gilda (Argentina), Manduka es diverteix fent ballar als apassionats de ritmes tropicals amb sons de guiro locos i digitales.Diversos llocs a Paris com el Opa, el Cafè des Sports, la Dame de Canton, el Péniche Cinéma, el Lucha Libre van ser encisats. En les seves produccions i "re-edit" cumbieres, Manduka barreja dub, electronic beat i samplings vinguts d'altres universos musicals donant a les seves creacions una originalitat innegable a la seva visió de la Cumbia.

Més info:



ANÓNIMO (live) aka Charles Satchivi 

Charles Satchivi és un productor francès domiciliat a Barcelona.
Les seves produccions reflecteixen les seves influències començant pel jazz i el Dub caminant cap a l'electrònica, el minimal i la música experimental. A BCN va participar a Riereta amb Frozen Radio, al Girasol Fest 2010 o al Pulgas Mix.

Més info:



THE FLYING CARPET dj set 

Som The Flying Carpet - viatges imaginaris en territoris musicals, una emissió radiofònica setmanal (cada divendres de 16 a 17) al 100.5 fm (Ràdio Ciutat Vella de Barcelona). Hi ha una versió en podcast disponible a la web: http://theflyingcarpet.podomatic.com/
La nostra emissió dóna atenció a les produccions musicals fruits d'una hibridació, ja sigui de les formes expressives, dels gèneres i / o de les fonts de inspiració. Seguim una gran línia directiva que ens apassiona: les músiques negres, tant d'avui com d'ahir, enteses en un sentit molt ampli. En particular, dediquem espai a les músiques africanes (afrobeat, afrofunk, afrojazz), al funk (clàssic, disco-funk, boogie, electrofunk), al jazz (en sentit igualment ampli, en termes estilístics i temporals) i a algunes músiques electròniques.

Més info:
The Flying Carpet c/o Radio Ciutat Vella, c. Riera Alta 13-15, 08001 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada