dijous, 23 de maig del 2013

NEBURSETH666 + BILLY PILGRIM (15-06-2013)




15-06-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Socis/Sòcies: 3 Euros
No socis/sòcies: 4 Euros

NEBURSETH666 + BILLY PILGRIM
----------------------------
NEBURSETH666

Neburseth666 és el projecte personal de Nebur, artista inclassificable i incontinent, que ha recorregut milers de bandes (literalment) que han executat tots els estils musicals coneguts. Des del 1994, Neburseth666 se'ns despulla dalt escenaris en solitari en actuacions inquietants, espasmòdiques i delirants. Però no us enganyeu: darrera de tots aquests shows hi ha un astorament profund davant d'aquest univers desolat. I, sobretot, un home que estima la música de la manera més visceral possible.
Per a aquesta ocasió, ens farà un repàs de les cançons incloses en "Scape to DF", gravacions realitzades durant un viatge iniciàtic a Mèxic el 2011. Ens diu que són cançons acústiques i experimentals, però mai podem estar segurs què passarà durant l'actuació.

Més info:

BILLY PILGRIM

Billy Pilgrim ben bé ja no sap ni qui és ni què toca. De vegades, es decanta per la cançó protesta i, en d’altres moments, per les progressions instrumentals i, molt sovint, pel desordre més desastrós. Però l’important és tocar allò que t’agrada, ser sincer amb les teves limitacions i mostrar-les sense voler aparentar allò que no ets.
En Billy Pilgrim s’alçarà amb la guitarra contra l’odi i el fàstic però sense trencar-la, ja que és un aturat més sense calés, un vençut, un violent en potència, un il·luminat sense apòstols. Us parlarà del vol dels coloms, de mitocondris i del miracle que és la vida. En definitiva, mai plourà cap al cel però podem pixar contra el vent, com a bon pixapí. A en Billy Pilgrim li importa una merda tot plegat i per això mateix no té res a perdre. Això és el que toca. I així va ser

Més info:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada