dissabte, 1 de juny del 2013

KYMYZ + TAUMATROP + OLGA ÀBALOS (28-06-2013)




28-06-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barelona)
A les 19:00 hores
Socis/Sàcies: 3 Euros
No socis/sòcies: 4 Euros

KYMYZ + TAUMATROP + OLGA ÀBALOS

--------------------------------------------

Olga Àbalos

Olga Àbalos, músic i periodista, toca la flauta i el saxo en projectes diversos com IDE8, la BIB, Grus, Ferran Fages Ensemble, a més d'estar implicada activament en l'organització i promoció de concerts. Aquesta vegada ens oferirà un concert en solitari.


Taumatrop

Primer concert d'aquest nou duo integrat per Ferran Fages (dispositius electrònics) i Eduard Márquez (percussió).
Les dues cares d'aquest taumatrop responen a dues maneres diferents, però complementàries, de produir música: una aproximació minimalista en la producció del so i la construcció tímbrica per superposició de capes sonores.

http://ferranfages.net/


Kymyz

Kymyz és un duo de música improvisada format per Lali Barrière (Barcelona, objectes amplificats) i Héctor Rey (Bilbao, no-input mixer). En el seu treball es combinen les possibilitats sonores dels objectes i els diferents sistemes de captació sonora, amb la retroalimentació electrònica manipulada utilitzant mitjans com taules de mescles, pick-ups o objectes. A més del seu projecte conjunt, tots dos músics desenvolupen les seves facetes en altres projectes i en solitari. A través d'una exploració exhaustiva de l'acció del gest sobre l'eina, la música de Lali Barrière manifesta una riquesa tímbrica reforçada per l'acció de l'accident. Héctor Rey, també escultor, construeix la seva música amb una preocupacions estructurals profundes i atenció especial al sentit del temps, entenent el so des de la seva materialitat i plasticitat. Kymyz és cru però delicat, auster però salvatge, rude però elegant, com dues eugues desbocades galopant en l'aridesa post-soviètica d'Àsia Central.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada